maanantai 19. joulukuuta 2011

Miksi rikoin ostokieltoani, osa 2 - UGG

Se isompi Stylebopin ostos oli kengät, joita olen nyt kesästä asti haikallut. Suurin este mun ja kenkien välillä on ollut hinta. Valmistaja myi näitä 260 dollarin hintaan (+alv ja tullit) + postituskulut, jotka olis olleet järkyttävät 160 dollaria! Löysin nämä nyt euroopasta eli Stylebopista. Stylebopin joulukalenterin ansiosta sain nämä -30% hintaan, mikä on ihan hyvä aidoista UGG-kengistä. Yleensä en UGGeista - tai UGGleista - niin ole tykännyt, mutta tää oli jotain ihan muuta kuin ne perustossukat ja näissä on kuminen pohja (perus-UGGeissa pohja on muovia). Otin koon US6/EU37 vähän sillä ajatuksella, että se on varmasti ainakin puoli numeroa liian iso, mutta vaihtoehtoja oli jäljellä enää tämä tai suuremmat koot, joten valitsin kokeeksi koon 37, sillä Stylebop näyttää tarjoavan ilmaisen palautuksen UPS:n kautta. Koko on hyvä, mutta tiedän että se US5,5 olis ollut vielä parempi, ei kai se puoli kokoa silti voi hukkaan mennä talvikengissä. Kokoa valitsin vähän sen mukaan, että olin käynyt sovittelemassa UGGin toista ihan söpöä mallia (Bailey button) ja niissä koko olisi ollut US5/36.



Malli on siis UGG Jillian. Ovat malliltaan oikeastaan aika perus, mutta tässä on se kaikki kohdillaan mitä talvikengistä kaipasin eli järeä kuminen pohja ja täysvuoritettu nätti saapas. Eihän näitä nyt millään kurakeleillä käytetäkään, mutta siihen tarkoitukseen mulla on nätit kumisaappaat ja rumat, kompastuttavat Gore-tex -kengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...