keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Aina ei osu

Olen löytänyt blogien kautta ihan käsittämättömän määrän todella hyviä ja sopivia tuotteita. Aina vaan ei ihan nappaa, vaikka muut kuinka hehkuttaa. Tämä on tietysti vain osoitus siitä, että se mikä toimii toisella ei aina osu itselle.


Esimerkiksi Baby Lipsit* oli sellainen tuote, jonka hypeä en vielä tähänkään päivään tultaessa ole ymmärtänyt. Hyvää niissä oli ehdottomasti se, että väri oli tosiaan väriä. Aika rumaa on kuitenkin se, että jos käytän huulirasvaa, niin ei sen käyttämisen pitäisi saada minua kaipaamaan huulirasvaa. Vauvahuulet nyt vain osoittautui omilla huulillani sellaiseksi, että huulet näyttivät kuivalta saharalta ja värikin pyyhkiytyi pois aika pikaisesti. Samaa sarjaa on valitettavasti Lumenen Candy Smile* -huulirasva. Ei napannut.

EcoToolsin uudet, nätit siveltimet olivat varmaan juuri saapuneet Sokoksen hyllylle kun iskin niihin silmäni. Tykkään värimaailmasta ja harjakset näyttivät niin pehmeiltä, että halusin vain sivellä sillä kasvojani. Karu totuus iski kotona: Pehmeyttä ei sivellin ole nähnytkään! 11,90 euron hinta ei nyt varsinaisesti ollut mikään konkurssi, mutta kyllähän se harmittaa kun silmänympärysalueelle tarkoitettua sivellintä ei juuri uskalla silmänympärysalueella käyttää. Ei ollut mun juttu, mutta muiden blogijutuista päätellen on sopinut aikamoisen monelle muulle. Minä kun kuvittelin olevani kirjaimellisesti paksuihoinen!


Onneksi maailma on täynnä muitakin tuotteita. Jos babylipsit ja ecotoolsit ei napannut sinuakaan, niin suosittelen kokeilemaan Vitaliksen Lip Lover Berry* -huulirasvaa. Pakkauksen takia tuote tarvitsee spaattelin jos on tällainen hygieniahirmu kuin minä, mutta sisältö on sitäkin parempaa. Sävy on mukavan pitkäkestoinen, stainimainen, maku on ihan oikeasti ihanan vadelmainen - eikä mikään esanssituoksu! - kaiken lisäksi huuleni eivät tämän kanssa kaipaa huulirasvaa. Kun tätä laittaa illalla ohuen kerroksen huulille niin voi olla varma, että aamulla huulet ovat kuin pikkuvauvalla.

EcoToolsin "pullukan" sijaiseksi kannattaa kokeilla Real Techniques Bold Metals -kokoelman luomivärisivellintä. Tällä häivyttää luomivärit hetkessä, mutta myös sutii meikkivoiteet ja peiteaineet silmänympärysiholle ihan mielellään. Tämä nimittäin ON pehmeä! Hinta vaan näyttää nousseen muutaman viikon sisään jopa viidellä eurolla! Bold Metalseja saa kuitenkin Pretty.fi:stä ja nykyään myös Beauty Pop Upista.

Onko kohtalotovereita?

*Tuotteet saatu

p.s. Vielä kannattaa osallistua arvontaan, voittomahdollisuudet on todella hyvät!

9 kommenttia:

  1. Baby Lipsit ei tosiaan hoida huulia, ei ole se huulirasva mitä laitan, jos huulet on kuivat. Mutta mä ymmärrän tavallaan sen hypen, onhan ne söpöjä. Batisten suosio taas on mulle täys arvoitus. Koin noloimman hetken elämässäni, kun olin ekaa kertaa lätkäissyt sitä päähän. Aamulla suihkautin ja pöyhin ja laitan hiukset kii, en katsonut sen kummemmin. Menin sitten hammaslääkärin lamppujen alle makoilemaan, tulin kotiin ja katsoin peilistä. Pää oli täynnä valkoista "hilsettä", oli niin nolo olo, kun tajusin olleeni sen näköisenä siellä lamppujen loisteessa. :D Kokeilin toki toistamiseen sama hilseläjä päässä. Ei yhtään mun juttu, esim. ei Biozellin kuivashampoo mulle hilsetukkaa tee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Kun omassa tukassa Batisten vaikutukset ovat aikalailla samat kuin valkoisella spraymaalilla, hype ihmetyttää tosi paljon. Aina mietityttää, ovatko hg-batistettajat ikinä kokeilleet mitään hyvää kuivashampoota..

      Poista
    2. Tää kuivashampoon maailma on tosi jännä! Mulle Batistet on ollu ihan ok, mutta ei nyt mitään hg-kamaa. Toisaalta sit Biozell toimii mun tukassani yhtä hienosti kuin lakka. :D Olen kyllä tässä epäillyt, että olen kokeilemastani Biozellista saanut jonkun sekundapullon, jossa puuteri ei ole tullut kunnolla ulos. Muutama tällainen tapaus on ollut parilla muulla merkillä, joita oon käyttänyt ahkerasti.

      Poista
  2. Baby lipsit eivät napanneet yhtään ja oma jäikin sitten kokonaan käyttämättä parin kokeilun jälkeen. Kun ei vain napannut.

    Edellisten mainitsemaan Batisteen sivuten niin itsellä osasta merkin kuivashampoista tulee valkoinen puuterijäämä hiuksiin mutta osasta taas ei. Sinänsä hassua kun ei kai ne koostumukset nyt niin erilaisia ole jos tuoksu vain on eri niissä Batisten perus kuivashampoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itse ainakin huomannut joitain eräeroja eri merkkien kuivashampoissa. Tosin joissain Batisteissa taitaa olla myös jotain koostumuseroja, mutta ne on kai silloin myös merkattu, esim. Batisten xxl.

      Poista
  3. Vauvahuulet jättivät myös vähän kylmäksi, en oikein ehkä ymmärrä tuota formaattia ylipäänsä :( Korresin lip butterit ovat kyllä hyviä, sellaisia mehukkaita ja kosteuttavan oloisia! Samoin Elizabeth Ardenin 8-hour sävyttävä huulivoide on ihan tajuttoman hyvä, juuri tänään levitin rohtuneille huulille ja huulet muuttuivat päivän mittaan pehmeiksi :)

    Vinkki Ecotoolsin suhteen, mä ostin tuon siveltimen korostusvärin levitystä varten :D Toimii omassa käytössä, napakkuus ja siveltimen pään sopiva koko mahdollistavat korostusvärin tarkan levityksen :) Muistaakseni joku taisi kommentoida, että se Ecotoolsin aiempi vastaavan tyylinen sivellin toimi paremmin peiteaineiden levittämiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mulla on kans ollut tota Ardenin sävyttävää. Tykkäsin kyllä muuten, mutta tuoksu tais olla aika hyttysmyrkky! :D

      Mulla on myös sellainen mielikuva, että Ecotoolsit olis ollut pääsääntöisesti pehmeämpiä.

      Poista
  4. En mäkään tolla Ecotoolsin pullukalla sy-iholle lähtisi, mutta se on ihan ässä voidemaiselle poskipunalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskilla varmaan ihan mainio! En taida omistaa voidemaisia poskipunia niin en pääse heti testaamaan. :D

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...