keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Jenkkien kosmetiikkaostokset

Olin yli viikon Jenkeissä ja kosmetiikkasaalis jäi aika pieneksi. Korttelin päässä ekasta hotellista oli Sephora. Mun ensimmäinen käyntini Sephorassa ikinä. Paikka oli kuin pyhiinvaelluskohde. En ostanut mitään!

Vaikka San Franciscon keskusta pursusi kaikenlaisia kosmetiikkaliikkeitä, tuntui että se tavaramäärä vaan oli liikaa. Sama toistui vaatteiden kanssa, valinnanvaraa oli niin paljon, että ei vain jaksanut. Toisaalta tuolla rapakon takana ei ole yhtään niin edullista kuin aina hehkutetaan. Euron kurssi on hurjan huono, joten käytännössä 1 euro = 1 dollari. Lisäksi hyllynreunassa oleviin hintoihin lisätään Kalifornian 9% myyntivero. Olisin kaivannut Urban Decayn All Nighter -suihketta, mutta hinta oli 32 dollaria pullolta (noin 35 dollaria veroineen). Viimeksi kun tarkastin, Sokoksen hinta oli 26 euroa. Huono diili siis. Toisaalta kaikkia kiinnostavia tuotteita saan tarvittaessa ostettua netistä kun niille on oikeasti tarve.

Ekat kosmetiikkaostoksetkin tein vasta kolmantena päivänä, Targetista! Targettia voisi kuvailla paikalliseksi Prismaksi. Hyvät oli tosin löydötkin! Targetissa olen oikeastaan halunnut käydä melkein yhtä pitkään kuin Sephorassa. Firmalla on oma sivellinmerkki Sonia Kashuk, jota on kehuttu hinta-laatusuhteeltaan mainioksi. Yhden siveltimen ostin ja ensifiilikset on, että onpa pehmeää karvaa 15 dollarin siveltimeksi. Mukaan nappasin myös Pixin testikokoisen setin merkin myydyimmistä tuotteista. Shiseidon vanulaput piti ostaa melkein sen takia, että oli niin kummallista löytää niitä prismavastineesta. Tosin nämä nyt on oikeasti parhaita kertakäyttöisiä lappuja.


Mukaan lähti toki ihan tarpeellisiakin juttuja: pieni vanupuikkoja sisältävä kotelo, minikokoinen hiuslakka ja ihan törkeän pitävä dödö. Olisinpa ostanut tämän jo ekana päivänä, niin olisin heti kättelyssä tajunnu kuinka hyvää tää on ja olisin vähän hamstrannut.


San Josen puolella sen sijaan vähän hullaannuin. Löysin niitä asioita, joita olin jollain tasolla halunnut jo aiemmin.

Make Up For Everin liikkeessä kävin kokeilemassa uutta UHD-meikkivoidetta (no okei, uutta minulle). Ensifiilis oli se, että en tykkää, ei peitä yhtä hyvin kuin vanha. Samalta reissulta löysin minikokoisen magneettipaletin ja mukaan sain vielä näytetuubin vihreästä primerista kun sitä kehuin.
Pääsääntöisesti palvelu oli aina ihan uskomattoman hyvää. MUFElla sain kokeilla meikkivoidetta ja sitä laitettiin vielä mukaan näytepurkissa. Saatesanoiksi sain, että että osta sitten vaikka Suomesta jos tykästyt. Ei pakkomyyntiä, vaan oikeasti palvelua.


Löytyi sieltä Sephorastakin jotain. Vera Monan Color switch. Näitä toki saa nykyään Suomestakin, mutta en postikulujen takia ole vielä tilannut, nyt päätin tuhlata. Lisäksi kaveri etsi glitteristä eyelineria ja se oli niin upea, että oli pakko saada sekin.


Kävin Benefitin liikkeessäkin San Franciscon puolella, mutta palvelua ei ollut, joten jätin liikkeen oman onnensa nojaan. San Josen Macy'sissa päätin napata vanhan tutun, Benetintin. Mukaan tuli myös They're real -minimaskara.


Seuraavan tuotteen kosmetiikkastatusta joku saattaa kyseenalaistaa, mutta onhan tämä Starbucksin duochrome-muki nyt aika kosmetiikkabloggaajajuttu! Vihreän ostin jo aiemmin Suomesta, mutta tottahan tämä vihreä-violetti muki on toisella tapaa hyvin kaunis. Yllättävää kyllä, tällä oli taas hintaeroa Suomesta ostettuun lähes kymmenen euroa, aika hurjaa.


Vielä viimeisenä paikkana: bare+beauty
Piipahdimme yhtenä päivänä Gilroy Premium Outlet -nimisessä outlet-kylässä. Paikka on niin iso (varsinkin siihen kahteen tuntiin koluttavaksi!), että sotasuunnitelma oli tehtävä etukäteen. Mun ajatuksena oli käydä Bare Mineralsin liikkeessä ja Saks fifth avenue off fifthillä. Paikan päällä tosin huomasin, että kosmetiikkaliikkeitä oli enemmänkin. Lopulta kuitenkin vain tuosta Bare Mineralsin liikkeestä ostin jotain. Ensiksikin, mulle selvisi, että Shiseido on ostanut Bare Mineralsin ja liikkeessä taisi olla Bare Mineralsin lisäksi NARSia ja Shiseidoa ja lisää merkin brändejä oli kuulemma lähiaikoina tulossa, mm. Laura Mercier.

Täältä tassuihin meinasi tarttua vaikka mitä, ei vähiten sen takia, että paikan myyjä oli aivan ihana. Juteltiin hänen kanssaan koko käyntini ajan. Täältä lähti lisää Shiseidon vanulappuja, edullisia kun olivat, nestettä sisältäviä vanupuikkoja ja Bare Minerals -setti. Tämän ostin lähinnä laukun takia, mutta huomasin vasta kassalla, että se oli täytetty merkin tuotteilla.


Vähän, mutta oikeasti kiinnostavia tuotteita. Kiinnostaako joku erityisesti?

7 kommenttia:

  1. Todella kivoja ostoksia:) Target on se "ostosparatiisi", joka minua kiinnostaa eniten ja melkein vaan tubettajien innoittamana. Myös Ultassa käyn ehdottomasti, jos pääsen joskus Jenkkeihin saakka. Sonia Kashukin meikkejä olen nähnyt niin paljon YouTubessa, että se on yksi niistä merkeistä, joita ehdottomasti haluaisin kokeilla. En tiennytkään, että merkillä on myös siveltimiä. Shiseidon vanulaput ovat menneet multa tyystiin ohi; onko niissä jotain erityistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulta on kans toinen ehdottomasti mielenkiintoinen! Haha, minä taas kuvittelin, että Sonia Kashukilla on vain siveltimiä, kunnes sitten ennen reissua tutkin merkin nettisivuja.

      Shiseidon vanulaput on tosi hyviä ja niitä ei tarvitse tuhlata kun yksikin riittää. Keyword Love -blogin Jonnalla oli näistä aika kattava juttu ja voin olla samaa mieltä kyllä kaikesta. Kas täällä http://keyword-love.blogspot.fi/2016/08/klassikot-osa-28-shiseido-facial-cotton.html

      Poista
  2. Shiseidon vanulappuja Targetista, mielenkiintoista. :D Onpa all nighter ollut kallis, kannattaa kyllä olla tarkkana hintojen kanssa, voi tulla joidenkin brändien shoppailut siellä kalliimmaksi kuin kotona. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Target ja Shiseido ei äkkiseltään ihan tuntuneet samalta. Varsinkin kun samassa paikassa oli jotain Neutrogenaa lukituissa vitriineissä. Toisaalta ei siellä Shiseidoa tainnut vanulappuja enempää olla.

      Kallis paikka ihan oikeasti! Ehkä se mielikuva halpuudesta tulee jostain tietyistä tuotteista ja siitä että päälle hintaan tulee aina vielä verot, joten hinta näyttää alemmalta kuin onkaan, mutta ehkä eniten vielä siitä, että euron kurssi on ollut niin hyvä niin pitkään. Yllätyin kyllä, mutta ainakin tuli ostettua vaan niitä juttuja, mitä ei täältä juuri saa!

      Poista
  3. Bareminerals kiinnostaa aina! Voitko kertoa mitä laukku sisälsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit summer, graphite ja velvet violet, Marvelous Moxie -huulikiilto, sininen ja musta eyeliner, kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on iso luomivärisivellin ja toisessa poskipunasivellin. Lisäksi on vielä sivellin, joka näyttää edelliseltä, mutta minikoossa. Ihan hyvä setti!

      Poista
  4. Sydän vähän hyppäsi kun pikavilkaisulla luulin sivellintä Tom Fordiksi, mutta sellaista ei ihan viidellätoista taalalla saisi! :D Olipa ikävää että kurssi oli noin huono, Kalifornia on muutenkin kallis paikka. Haaveilen silti hirveästi että joskus pääsisi jenkkilään shoppailemaan. Shiseidon vanulappuja en ole vielä kokeillut, muutkin japanilaiset on olleet hyviä, mutta ihan klassikko-statuksen takia mieleni tekisi hihi.

    Laura xx Laurantaina Beauty Blog

    VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...