keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesä on saapunut

Nuorempana aina tiesi kesän saapuneen kun koulusta alkoi kesäloma. Syksy taas alkoi samalla kuin koulukin. Nykyisin asia ei ole ihan niin suoraviivaista. Nykyisin kesä alkaa siinä kohtaa kun voi kaivaa kaikki kivat kesäkengät esille.


Minä nimittäin tykkään kengistä varmaan yhtä paljon kuin kosmetiikasta.


Takuuvarma kesän merkki on kuitenkin siinä, että kantapäihin tulee ekat hiertymät...
Vaikka olis kuinka hyvät, kivat ja käytetyt kengät, niin joka kesä joku niistä saa hierrettyä kantapäät rikki. Tämän tosiasian olen vain hyväksynyt. Mun kesäni alkoi toukokuun viimeisellä viikolla. Ajattelin, että kyllä tää nyt tässä menee, etsin sitten rakkolaastaria myöhemmin.

No niin etsinkin. Menin nukkumaan ja näin koko yön unta rakkolaastareista kun hiertynyt kantapää hioutui lakanoihin. Aamulla suuntasin heti blogilahjuslaatikolle, jossa oli Compeedin* rakkolaastareita. Ei voi sanoa muuta kuin kiitos! Tarpeeseen tuli.Edellä mainitusta syystä Compeed on tullut laastariensa kanssa ihan tutuksi. Olen kokeillut muitakin, mutta todennut, että Compeedit pysyy ainakin mulla paremmin kiinni kuin minkään muun merkin rakkolaastarit. Muiden merkkien laastarit on lähteneet rullautumaan heti kun kengän vaan saa jalkaan.

Olen ajatellut Compeed-rakkolaastareita sellaisina ovaalinmuotoisina ja vähän paksuina. Yllätyin kun avasin paketin ja huomasin, että laastarit olivatkin muuttaneet muotoaan ja niistä on tullut vähän ohuempia. Pysyvyys ei "kulmiensa" takia ole ihan yhtä hyvä kuin niissä vanhoissa ja paksummissa, mutta ei nämä kuitenkaan lähteneet heti rullautumaan kun kengän sai jalkaan. Suorittivat tehtävänsä ihan hyvin.


*Tuote saatu

2 kommenttia:

  1. Noi Compeedit on hyviä, itse tykkään varsinkin siitä puikosta, jolla voi ehkäistä hiertymiä jo etukäteen. On toiminut 99% ja on sellainen tuote, joka mulla on aina mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi puikko kuulostaa jännältä. En oo vaan tässä suhteessa ihan vielä löytäny ennaltaehkäisyä. :D Tarttuuko siitä sitten jotain rasvaa/lähmää kenkiin?

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...