sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Hyvät yhdessä

Viime kesänä esittelin Foreon kasvojenpuhdistuslaitteen. Laite on edelleen - enemmän tai vähemmän - aktiivisessa käytössä. Välillä on ollut hetkiä kun en laitetta ole käyttänyt ja sen on huomannut ihossa. Ei Foreo Luna Mini ole mikään tajunnanräjäyttävä musta aukko, joka imee itseensä kaiken inhan. Kuitenkin laite on ihan selkeästi tehnyt ihosta kirkkaamman ja kuorinnan tarve on käytännössä hävinnyt. Mitään ärsytystä en ole kokenut ja latauksenkin olen tehnyt vain kahdesti! Puhdistusaineena voi käyttää oikeastaan mitä tahansa rakeetonta ainetta.


Äitini on ihan uskomattoman huono ihonhoitaja, suurin osa tuotteista jää kaappiin kuolemaan. Tosin mikäs siinä - en tiedä johtuuko hoitamattomuudesta vai mistä, mutta iho näyttää tosi hyvältä ja ekat juonteetkin ilmeistyi 60-ikävuoden paikkeilla. Äiti kuitenkin koki jossain messuilla satunnaisen ihonhoitopuuskan ja osti Lily Alexandra Helsingin tuotepaketin. Itsensä tuntevana äiti tarjosi minulle muutamaa tuotetta, joita hän ei itse tulisi käyttämään.


Kotiinviemisiksi sain mm. puhdistusgeelin ja täytyy sanoa, että tämä on kuin tehty Foreon kanssa käytettäväksi. Laite liukuu iholla vieläkin paremmin! Nämä kaksi tuotetta on kuin tehty yhdessä käytettäväksi.

Pakkauksen koko herättää mussa vähän ihmetystä. 100ml pakkaus tuntuu aika pieneltä, varsinkin kun geeli on yllättävän juoksevaa. Plussaa kuitenkin siitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...