sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Crazy cat lady kosmetiikkajoulukalenteri








En lopulta päätynyt valitsemaan yhtään kalenteria aiemmasta listauksestani. Totesin että kiinnostavimpia en saa tai että ne olivat hintaluokaltaan yllätyksenhaluni ulkopuolella. Ajattelin jopa että ehkä tämä vuosi menee ilman kosmetiikkajoulukalenteria. Tämä ajatus tuntui hyvältä kunnes kuulin Paul & Joen kalenterista.

Siis miten ihminen voisi vastustaa Paul & Joen kissateemaista kosmetiikkajoulukalenteriajoulukalenteria? No ei mitenkään, tietenkään. Varsinkin jos on tällainen tulevaisuuden crazy cat lady.

Hintaa kalenterilla oli 56 puntaa, mikä postikulujen kanssa tarkoittaa noin 70 euroa. Ei paha. Toki tämä on niitä hassuja 12 kalenterin luukkuja, mutta ajattelin että laatu korvaa määrän! Itse asiassa juuri nyt kalenterin saisi Amazon.co.uk:sta hintaan 47,60 puntaa + postikulut.




Ihan täysin en ole kärryillä sisällöstä, mutta kosmetiikkaa se kuitenkin on ja sen verran katselin, että en pety. Kaikessa hölmöydessään tykkään myös siitä yksityiskohdasta, että nappia painamalla kalenterista kuuluu naukumista. Paul & Joen kosmetiikkaa olen aiemmin käyttänyt lähinnä ihonhoidon muodossa ja pakkaukset on aivan ihania. Niissä on aina hurjan söpöjä kissa- tai muita eläinkuvia tai sitten 1900-luvun alkupuolen fiiliksillä varustetut pakkaukset. Jotain samaa on tässäkin luvassa.




Ensi viikolla saa jo avata ensimmäiset luukutkin!

Jos muuten oma kalenteri jäi syystä tai toisesta hankkimatta, kannattanee kurkata ainakin Kosmetiikkabloggaajien yhteinen joulukalenteri. Mukana on 23 blogia ja luvassa on kaikkea kivaa.




Mukana seuraavat blogit:


3 kommenttia:

  1. Putosin kärryiltä.. eli mitä kalenterin luukuissa mahdollisesti on vai onko mitään? Kaunishan kalenteri on ja teema jotenkin hellyttävä... naukumisineen päivineen:)

    VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...