maanantai 17. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 17Tervetuloa luukkuun 17! Jos missasit eilisen luukun, se löytyy In this Light -blogista, huomenna taas kannattaa kurkata Beauty Highlightsin puolelle.

Tänään ajattelin kertoa pikkujouluista ja ehkä maailman upeimmasta sekä pysyvimmästä huulipunasta. Olen onnekkaasti töissä sellaisessa sopivan hullussa luovassa toimistossa, joka vuosittain järjestää suurempaakin suuremmat pikkujoulut. Tänä vuonna toimiston 500 neliötä päätettiin muuttaa risteilyalukseksi. Omaksi lookikseni halusin 40-lukua henkivän kokonaisuuden ja mites muutenkaan kuin punaisten huulten kanssa!
Minähän olen tosi huono käyttämään punaista tai muuten kirkkaan väristä huulipunaa, koska niitä pitää olla koko ajan lisäilemässä. Huulipunasta saa hyvin pysyvän ja nätisti kuluvan kerrostamalla ja puuteroimalla, mutta silti erityisen vahvat värit kuluessaan näyttävät aika rumilta.
Löysin sattumalta MACin vanhan huulipunasävyn Ruby Woo ja koostumuksessaan retro matte. Matta, mutta ei missään nimessä liian kuivan tuntuinen tai näköinen, kauniin jäljen jättävä huulipuna tuntui levittäessä niin kuivalta, että vaikutti siltä ettei väri tarttunut puikosta huulille. Tarttuihan se! Ja pysyi myös. Väri ei jäänyt lasinreunaan ja syödessäkin vain sisäosaa piti korjailla. Ainoastaan siinä kohtaa kun söin rasvaisen suklaamoussen, väri lähti kunnolla kävelemään. Tosin tämän jälkeen huulipuna liukui huulilla ja pysyi taas seuraavat 4-5 tuntia ihan kiltisti. Huikea puna! Ihana väri ja mieletön koostumus! Tosi erilainen kuin mihin olen tottunut, mutta tykkäsin heti ensimmäisestä levityksestä.

Koska puna ei liu'u huulilla mitenkään erityisen hyvin, kannattaa huulten ulkoreunat varmistaa oikean värisellä kynällä, jotta lopputuloksesta tulee siisti. MACilta löytyy samalla nimellä kulkeva huulikynäkin.
Jos haluaisit minikokoisen Ruby Woo -huulipunan ja huultenrajauskynän, niin nyt olisi oiva hetki voittaa sellaiset, minä tarjoan yhden setin!

Osallistut arvontaan seuraavasti:

1. Olet blogini seuraaja joko Bloggerissa (google-tunnuksella) tai Bloglovinissa, ilmoita kummassa. Voit liittyä seuraajaksi vaikka heti!
2. Kommentoi tähän postaukseen.
3. Jätä mukaan säköpostiosoite.

Arvontaan voi osallistua 24.12.2018 klo 23:59 asti, voittaja arvotaan joulun jälkeen. Mikäli voittaja ei vastaa viestiini viikossa, arvon uuden voittajan.

Sähköpostiosoitteita käytetään vain voittajan tavoittamiseen. Kommentit ovat esillä toistaiseksi. Mikäli haluat kommenttisi tai sähköpostiosoitteesi pois näkyviltä, tee pyyntö vastauksena omaan kommenttiisi. Kirjautuneena blogger-lukijana saat myös itse poistettua osallistumisesi.

23 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan Bloggerin seuraajana. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Bloggerin kautta seuraillen. Jouluaatto on jo tasan viikon päästä! Uskomattoman nopeasti mennyt tämä joulukuu.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi, Ruby Woo kiinnostaa kovasti:) Mukana!
  Seuraan Bloggerin kautta.
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa. Olen Blogger-lukija.
  pokkaritaivas at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Noita Macin punia on nyt kehuttu niin paljon, että täytyy varmaan ostaa testiin jos en arvonnassa voita! Olen lukijasi bloggerin kautta. gowiththeflowblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Bloggerin kautta seuraan
  supernatural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Seuraan bloglovin kautta :) Oon kuullut niin paljon kehuja tuosta sävystä ja macin huulipunista yleensäkin!

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 9. Olenkin alkanut haaveilemaan punaisesta huulipunasta. Blogisi on minulle uusi, joten valehtelisin jos kertoisin seuraavani sitä. Tämän joulukalenterin ideahan oli tutustuttaa toisten blogien lukijoita muihinkin blogeihin. Ei ole reilua, että arvontaan pääsee vain blogin seuraajat. Tässä kauneubloggaajien joulukalenterissa on mukana 24 bloggaaja ja tuskinpa kukaan seuraa kaikkia! Varmasti muillekin on joukossa uusia bloggaajia, sellaisa joista ei ole kuullutkaan! Kilpailuun osallistujalta kuitenkin "vaaditaan" ilmoittamaan mitä kautta blogia seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, niin ja sähköpostiosoiteeni Lellu66@luukku.com

   Poista
  2. Seuraamisen voi aloittaa milloin vain. :)

   Poista
 10. En tiedä edes miten pääsen seuraamaan blogiasi. anneli.kaikkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Itse en ole vielä päässyt näkemään tai kokeilemaan Ruby Woota livenä, mutta kuvista ja tekstistäsi päätellen se ei taida todellakaan olla turhaan kulttisävy. Aivan upea! Siispä ehdottomasti mukana. Seurailen bloglovinissa, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana bloggerin kautta. :)
  Ois kyllä kiva päästä kokeilemaan :D
  maikinposti8@gmail.com

  VastaaPoista
 13. En ole vielä seuraajana mutta aion liittyä oletettavasti bloggerin kautta :) Mukana arvonnassa kuitenkin. tiina.lehtonen89@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Bloggerissa seurailen

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana blogger-lukijana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa, seuraan Bloggerin kautta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Luen Bloggerin kautta. Ihanaa joulunaikaa! krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana blogger lukijana =)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 20. Mukana, seuraan bloggerissa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...