sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kosmetiikkajoulukalenteri

Oma joulukalenterini tälle vuodelle on jo matkalla vaikkei sen luukkuja pääsekään vielä hetkeen aukomaan. Päätinkin tässä kalenterihuumassani kasata "SmykkiBoxin" joulukalenteriversion!

Jos siis joulukalenteri vielä puuttuu, niin tässä olis aika kiva paketti. Kalenteri sisältää 24kpl deluxe-kokoisia testituotteita tai täyskokoisia tuotteita. Tuotteet on luonnollisesti käyttämättömiä, mutta ovat mulle tuplakappaleita tai sellaisia, joita en itse koskaan käytä. Fiksuna kuvaajana tosin unohdin kuvata sisällön ennen pakkaamista, joten sisältö on todellakin yllätys kun en voi missään vaiheessa paljastaa sitä täällä. :D


Näin voit saada itsellesi joulukalenterin:

1. Olet lukijani Bloggerissa tai Bloglovinissa
2. Kommentoit tähän postaukseen miksi luet blogiani
3. Jätät minulle sähköpostiosoitteen (sikäli kun se ei helposti löydy lukijaprofiilistasi)

Arvontaan voi osallistua 15.11.2015 klo 23:59 asti. Onnea matkaan!

Postitan paketin vain suomalaiseen osoitteeseen. Mikäli voittajaa en saa kiinni viimeistään 22.11. niin arvon uuden voittajan.

34 kommenttia:

 1. Bloglovonin kautta luen! JA luen siksi että kosmetiikka hamsterina saan hyviä vinkkejä ja ideoita uusiin tuotteisiin täältä :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Löysin blogin muistaakseni niksikikkailupostauksen kautta, johon aiemmin seuraamassani blogissa linkattiin. Niitä oikeastaan eniten ja tarkimmin blogistasi luenkin :)

  VastaaPoista
 3. Bloggerin kautta seuraan ja laurakatarooma@gmail.com

  Löysin tän blogin jonku toisen blogin kautta. Tää blogi vaikutti hyvältä ensi vaikutelman perusteella, joten selasin postauksia taaksepäin ja luin niitä. Tykkäsin niin paljo tästä blogista, että halusin jäädä seuraamaan!

  VastaaPoista
 4. Bloglovinin kautta seurailen. Ensisijaisesti yleisesti laadukkaan sisällön ja kuvien takia :-)

  taika.sariola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Bloggerin kautta elämääsi vakoileva tyyppi ilmoittautuu. Seuraan blogiasi näppärien vinkkien ja sutjakkaan kirjoitustyylin ansiosta. Lisäksi meillä tuntuu olevan paljon samoja mielenkiinnon kohteita joten blogisi lukeminen on mukavaa puuhaa! ;)

  Terkuin,
  Sonja
  meikkimonsteri@ gmail .com

  VastaaPoista
 6. Seuraan Bloglovinissa. Kirjoittelet mielenkiintoisia juttuja, ja hei unohtamatta Niksi-Smykkiä! :D

  VastaaPoista
 7. Luen Bloggerin kautta. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja tietysti myös aiheista!
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 8. Omg mikä arvonta! Mulla ei ookkaan joulukalenteria ainakaan vielä hankittuna, joten tää olis vähän siisti!

  Luen Bloggerin kautta, sun tekstiä on mukava lukea ja tykkään laadukkaista kuvista. Ja tietenkin mua kiinnostaa kosmetiikkajutut, mitä sä kirjoitat :)

  ♡:Sara mypersonalgalaxy@gmail.com
  P.S. Mä äsken vahingossa kirjoitin mun poikaystävän Blogger profiililla tän kommentin, toivottavasti se ei ehtinyt tulla :D

  VastaaPoista
 9. Oi, miten upea arvonta!

  Luen Bloggerin kautta. Olen saanut täältä monta hyvää vinkkiä ja taidokkaita kuviasi on aina mukava ihailla :)

  VastaaPoista
 10. Luen bloglovinin kautta. Sun blogi on erittäin hyvin toteutettu ja persoonallinen. Tykkään hirveästi sun vinkkipostauksista, ja monet tuotepostauksekin ovat ihan muuta, kuin massaesitellyt tuotteet, joita muuten on joka blogissa. Aikaansait mulle muinoin ihan hillittömän himon sitä verenväristä huuliväriä kohtaan, mutta en ole saanut sitä omakseni vieläkään...

  Jos kävisi niin, että onnistaisi joulukalenterin suhteen, toivottavasti huikkaat asiasta myös blogissasi! En uskalla jättää näihin mun ensisijaista sähköpostiosoitetta, ja tätä toisarvoista muistan käydä tarkistamassa aika harvoin, niitä arvontavoittoja kun ei osu kohdille mitenkään tiuhaan :D unipupu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta luen ja alunperin taisin lukijaksi alkaa mielenkiintoisten vinkkien vuoksi :)

  lifeanddisasters (a) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Bloggerin kautta aloitin juurikin seuraamaan, olen pikkuhiljaa kasannut itselleni varsin kattavaa kaartia kosmebloggaajista eli siinä syy miksi seuraan = kosmetiikka ja toki kaikki muukin siltä ja väliltä aina kiinnostaa. :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olen seurannut blogiasi vajaa pari vuotta ja luulin, että olin jo kirjautunut seuraamaan Bloggerin kautta, mutta nähtävästi en sitten ollutkaan. Nyt on sekin asia korjattu! Alunperin eksyin blogiisi, kun etsin tietoa tuotteesta, jonka tilaamista suunnittelin netin kautta. Sain blogistasi kaipaamani tiedon ja pidin muutenkin tavastasi kirjoittaa, joten jäin lukijaksi. Pidän siitä, miten blogisi eroaa monista muista kosmetiikkablogeista, eikä täällä tarvitse lukea samoja tusinatuote-esittelyjä.

  emmi.tolonen (at) netti.fi

  VastaaPoista
 14. Seuraan sekä Bloglovinissa että Bloggerin kautta.

  Blogissasi on hyviä ja ajankohtaisia postauksia sekä todella laadukkaita kuvia! Huomaa kyllä että on kamera hallussa! :)

  highandlightblog@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Seuraan Bloglovinin kautta.
  Oon seurannut sun blogia jo monta vuotta, ja tykkään kun täällä on hieman erilaisia juttuja kuin muilla. :)

  lauravolyym at gmail. com

  VastaaPoista
 17. Ei vitsi tämä näyttää kivalta, oli kyllä hyvä idea arpoa kalenteri :) Seuraan nyt bloggerin kautta, löysin blogiisi vasta jokin aika sitten kahvihuoneen kautta ja tykkään hyvistä kuvista ja mielenkiintoisesta tekstistä.
  shopaholicloveletters@gmail.com

  VastaaPoista
 18. No onpa ihana! Tällaiset on ihan parhaita. :)

  Mä luen sun blogia, koska tänne tullessa ei aina välttämättä tiedä, mikä on aihe. Kiitos sun vinkin, mun kylppärissä ei loista enää keltainen valo. :D Hyvin mieleeni on jäänyt myös postaus ihostasi, sekä ihan loistavat niksit.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Siis kui ihana idea!

  Luen blogiasi, koska kosmetiikka kiinnostaa ja täältä haen vinkkejä! On myös kiva, että aiheet ei jää siihen, vaan kirjoitat milloin mistäkin :)

  annamarimirjami[at]gmail.com

  VastaaPoista
 20. Joulukalenterit on ihania! Luen blogiasi, koska olen kosmetiikkahörhö. Seurailen seikkailuitasi bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com.

  VastaaPoista
 21. Luen blogiasi, minäkin kosmetiikkaan hurahtanut, ja sinun juttusi ovat virkistävällä tavalla erilaisia :D ja koska seassa on muutakin elämää, viihdyn hyvin :D Kauniita kuvia, tykkään!

  marjovaat@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Olen lukijasi bloggerin kautta, luen saadakseni tietoa minulle uudesta kosmetiikasta sekä hauskojen vinkkien takia. krista.eerika(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Luen Bloggerin kautta. Olen kosmeblogihamsteri, ja olet jäänyt listaan hauskojen kirjoitusten ja asiallisten tietojen ansiosta.

  VastaaPoista
 24. Kosmetiikkablogeihin eksyn, koska haluan tietoa erilaisista uutuuksista ja tuotteista. Ihastuttavia kuvia sulla.
  Lukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Luen bloggerin kautta ja tykkään lukea blogiasi kauniiden kuvien ja kivojen uutuustuotteiden vuoksi, sekä kaikki kuvausvinkit/-ohjeet ovat aina myös erittäin tervetulleita :) meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ooh!
  Luen Bloggerin kautta. Ai kui? Koska hyvät ja ytimekkäät jutut, hienot kuvat ja siisti yleismeininki.:):)

  VastaaPoista
 27. Seuraan Bloggerin kautta. Tykkään blogissasi vähän erilaisista jutuista ja kivoista kuvista :)
  kivipuuteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Puolisoni on joskus linkannut blogin minulle kertoessaan jostakin tuotteesta.

  huuhkajarocks (a) gmail.com

  VastaaPoista
 29. Jostain syystä en ollut liittynytkään lukijaksi vaikka niin olen luullut:o Liityin siis bloggerin kautta nimimerkillä Riikka N
  Mutta jos uus lukija kelpaa arvostaan niin osallistun!:)

  Mutta olen lueskellut postauksia aikasemmin ja palaan aina koska tykkään kuvistasi paljon ja tekstisi ovat todella selkeitä. :)

  Rednadblack113@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Bloglovinin kautta seuraan kivoja ideoita saadakseni =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Bloglovinin kautta seuraan kivoja ideoita saadakseni =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Bloggerin kautta seuraan ja minuun saa yhteyden kosmetiikkapeikko@gmail.com

  Arvostanet rehellisyyttä kun kerron, etten varmastikaan ole se aktiivisin lukija, vielä. Blogisi on ollut syötteessä varmasti yli vuoden, mutta kommentoimaan olen turhan laiska. Et ole ainut joka tuppisuun kohteeksi olet joutunut :) Joskus on vaikea keksiä vain mitään kummempaa sanottavaa ja jätän sitten kokonaan kommentoimatta. Tyhmää sinänsä, kun kuitenkin ihan kaikki omaan blogiin tulevat kommentit piristävät mieltä.

  Mutta miksi luen blogiasi? No siksi, että sulla on kiva tapa kirjoittaa ja hyvät jutut. Kasvosi ovat persoonalliset ja nätit :)

  VastaaPoista
 33. Luen blogiasi, koska se on mielestäni kiva piristys kosmetiikkablogien joukossa. Kosmeblogeissakin pyörii aikalailla samat tuotteet, joten on kiva kun on blogeja, jotka erottuvat massasta.

  Olen Blogger-lukija.

  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...