tiistai 23. helmikuuta 2016

NARSisti osa 2 + arvonta!

Edellisen postauksen perusteella teitä kiinnosti erityisesti kokemukset meikkivoiteista ja huulipunista. Täältä pesee!



Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++, sävyttävä kosteusvoide, hinta 38 euroa
NARS kertoo näin:
"Your skin – almost bare, but better. This advanced, oil-free formula provides a translucent veil of color and sun protection while helping to reduce the appearance of hyperpigmentation and dark spots in just four weeks."

Oma fiilis:
NARS mainostaa tätä nimenomaan hoitotuotteena. Aluksi en tykännyt tästä yhtään. Se kai johtuu siitä, että asennoiduin tähän hoitotuotteena. Kun kuitenkin tajusin käyttää tätä enemmän meikkivoiteen tapaan, löysin tuotteen ja otin omakseni. En tiedä kuinka mones pakkaus mulla on tätä menossa! Sävyissä olen vaihdellut Terre Neuven ja Finlandin välillä. Tarkempaa sävypohdintaa täällä.

Sävyttäväksi kosteusvoiteeksi tämä on tosi peittävä ja varmaan siksi mun on vaikea ajatella tätä muuten kuin meikkivoiteena. Finland vähän oranssimpana peittää mun tummat silmänaluseni varsin kätevästi ja tasoittaa muutkin väriongelmat ilman valituksia. Voide ei tunnu kasvoilla eikä pysyvyydessäkään ole valittamista. Itse yleensä puuteroin tämänkin, mutta siltikään iho ei näytä mitenkään jauhoiselta.

Radiant Cream -meikkivoide, hinta 38 euroa (+ erillinen pakkaus)
NARS kertoo näin:
"Radiant Cream Compact Foundation brilliantly evens skin with a lightweight, luminous finish."

Oma fiilis:
Tykkään tuotteesta kovasti erityisesti kiireaamuina. Peittää pahimmat virheet, mutta tuntuu kevyeltä ja näyttää "olemattomalta". Vipalla kun tuotetta käyttää, niin ei sormiakaan tarvitse liata. Voide itsessään on tosi pehmeää, joten vipalla tuotetta pitää ottaa tosi kevyellä kädellä tai muuten on tuote lommollaan. Muuten omilla kasvoillani pysyvyys on työpäivän luokkaa, mutta rasvoittuvalla nenältäni tuote häviää alta aikayksikön, mutta ajatus kai jopa tapauksessa on, että tämä on mukava kulkeva, lisäiltävä tuote. Tässä suhteessa en ole löytänyt kovinkaan monta hyvin pysyvää tuotetta. Nenäni on vain vaativa!

Erillinen pakkaus on mun makuuni vähän turhan kolkko ja iso. Varmasti ihan kiva käsilaukussa, mutta jos tämän kotituotteeksi hankkisin, en ostaisi tuota muovipakkausta ollenkaan. Ostaisin ainoastaan täyttöpakkauksen itse voiteesta.

Sheer Glow -meikkivoide, hinta 41 euroa (+ erillinen pumppu)
NARS kertoo näin:
"A glowing, natural radiant finish foundation with sheer and buildable coverage that immaculately evens skin tone."

Oma fiilis:
Sheer Glow on ajatuksen tasolla ihan unelmatuote. Soveltuu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, hehkuva, kevyt lopputulos. Aina ei pidä luottaa mainospuheisiin. Peittävyys on hyvin kevyt, ihan niin kuin luvattiinkin, mutta lopputulos on mun makuuni tosi matta ja jopa sekaihollani aika raskaan näköinen. Tätä voi kerrostaa, mutta kerrostaminen saa entistä pakkeloidumman lopputuloksen. Nimen glow tuntuu vähän liioittelulta. Ei mun suosikkini.


Sen sijaan NARSin huulikynät ovat kyllä muodostuneet mun suosikeiksini. Itse tykkään kovasti kynämuodosta, vaikka perinteisessä puikkomuodossa koostumuksia NARSilla on vähän enemmän. Kynällä tuote on helppo levittää ja vaikka teroittaessa tuotetta meneekin vähän hukkaan, en ole kokenut sitä ongelmaksi sillä ei näitä joka käyttökerralla tarvitse olla terottamassa.

Kynän design kertoo mikä koostumus on kyseessä. Pelkkä pieni väriraita on kiiltopuikko. Raidalla ja väripalkilla varustetussa on satiinikoostumus ja pelkän väripalkin kynästä löytyy mattapuna.

Velvet Gloss -huulikynä, hinta 26 euroa/kpl
En yleensä tykkää kiilloista yhtään, ne on jotenkin liian tahmaisia, lähtevät heti paikaltaan ja tuntuvat inhottavalta. En ole ihan kiiltojen kohderyhmää

NARSin kiiltokynät on kuitenkin mun mieleeni. Nämä tuntuvat huulilla lähinnä huulirasvalta ja ovat itse asiassa paljon hoitavampia kuin moni kokeilemistani oikeista huulirasvoista! Eivät lähde huulilta mihinkään, muuten kuin pyyhkimällä eivätkä ole niin tahmaisia, että huulet liimantuisivat kiinni.
Miinuspuoli on kyllä näiden teroittaminen. Massa on niin pehmeää, että teroittaminen on vaikeaa ja teroitusmössöt on todella hankala saada irti teroittimesta. Tykkään kovasti kynistä, mutta teroitusongelman takia en todennäköisesti tässä koostumuksessa näitä osta enempää.

Satin -huulikynä, hinta 26 euroa/kpl
Tässä ei ole mitään valittamista! Tuotteissa riittää väriä, mutta myös hoitavuutta ja tulos on kohtuullisen pitkäkestoinen. Toki tämäkin jää lasinreunaan, mutta ensimmäisellä siemaisulla kaikki ei ole lasissa.

Velvet Matte -huulikynä, hinta 26 euroa/kpl
Mattainen huulikynä, eihän tästä voi kun tykätä! Levittyy helposti, pysyy hyvin eikä ole omilla huulilla tarvinnut pelätä, että tämänkään kanssa huulet kuivuisivat. Toisin kuin kiiltokynä, tämä on äärimmäisen helppo teroittaa.


Vasemmalta oikealle: Velvet Gloss, Satin, Velvet Matte

Muita suosikkeja:


Poskipunat! NARS on varmaan tunnettu poskipunistaan. Itse asiassa kaikkien hehkuttama Orgasm-sävy (kuvassa oikealla) sai mut ymmärtämään poskipunien päälle.
Orgasm ei itse asiassa kasvoilla näytä erityisen hileiseltä ja sehän kelpaa minulle, hilepunia nimittäin en ymmärrä vieläkään. NARSin punat on helppo levittää eikä ole koskaan näyttäneet iholla jauhoisilta.

Radian Creamy -peitevoide: Pakkauksesta en ehkä tykkää, se on kuin huulikiiltopuikko applikaattorilla, joten hygieenisyydestä ei voida puhua. Itse tuote on kuitenkin nimensä mukaan kermainen, helposti levittyvä ja oikeasti pysyvä.

Vaikka tuotteista pääsääntöisesti tykkäänkin, olisi ollut kiva kuvata käyttämättömiä tuotteita.
En nimittäin yhtään tykkää NARSin tuotepakkausten pinnasta. Samettinen pinta voi olla kovin ylellinen ostohetkellä, mutta jokainen sormenjälki ja puuterinmuru tarttuu niihin kiinni.

Multiplen kanssa kävi vielä niin, että samettipinta alkoi irrota. Ei voi luonnehtia kovin kauniiksi.


Ja jos nyt vielä jaksoit lukea tänne asti, niin ole hyvä, osallistu arvontaan. Palkinto sisältää kolme NARSin minituotetta.

Näin osallistus:

1. Olet lukijani Bloggerissa tai Bloglovinissa
2. Kommentoit tähän postaukseen mitä haluaisit blogissani nähdä enemmän
3. Jätät minulle sähköpostiosoitteen (sikäli kun se ei helposti löydy lukijaprofiilistasi)

Arvontaan voi osallistua 29.2.2016 klo 23:59 asti. Mikäli voittaja ei vastaa viestiini viikossa, arvon uuden voittajan. Onnea matkaan!

23 kommenttia:

 1. Luonnonkosmetiikkatuotpostauksia esim tuotevertailuja.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaa erityisesti värikosmetiikka eli melkeistä luen mieluiten, toki myös ihonhoito on lähellä sydäntä ☺

  VastaaPoista
 3. Värikosmetiikka, erityisesti luomivärit ja poskipunat ja kauniita kuvia on kiva katsoa.
  Heljis@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Just tälläiset meikkijutut on mun mieleen. :)
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 5. Mua kiinnostaa valokuvausjutut kaiken muun ohella tietenkin:) Seurailen Bloglovinissa!
  betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ooh ihanaa, Narsia :3 Kuvausvinkit on ollu tosi avuliaita! Meikkikuvia olis kans hauska nähdä lisää, tykkään nähdä kuvia ihmisistä blogien takaa :) Seurailen Bloglovinin kautta.

  highandlightblog@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ooh ihanaa, Narsia :3 Kuvausvinkit on ollu tosi avuliaita! Meikkikuvia olis kans hauska nähdä lisää, tykkään nähdä kuvia ihmisistä blogien takaa :) Seurailen Bloglovinin kautta.

  highandlightblog@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuvausvinkit sulla on aina ylivertaisia mutta toki kaikki kosme kiinnostaa! Kaikki varastonesittelypostaukset on kivoja :) siameselipstick (a)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Enemmän vois olla tuotevertailuja ja meikkikuvia :)
  bloggerissa luen ja eh.h@outlook.com

  VastaaPoista
 10. Bloggerin kautta seuraan.
  Tuotevertailuja ja -kokeiluja on aina mukava lukea. :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 11. NARS on niin himotuslistallani! En ole vielä juurikaan päässyt omakohtaisesti kokeilemaan. Blogisi erottuu muista niksi- ja valokuvauspostauksillaan, joten niitä toivon lisää! Yleisesti tällä hetkellä lempi postausaiheitani ovat TOP-listat ja vertailut. Luen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kaikki vinkkipostauksesi ovat aina olleet tosi hyviä, esim. tuo vasta näkynyt sivellinpuu :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Vinkkejä ei voi koskaan olla liikaa, mutta itse olen tutoriaali hullu joten niitä toivon :) Bloglovinin kautta seuraan!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mä tykkään just näistä tämmöisistä, kun yhden merkin tuotteita ruoditaan muutamankin postauksen verran. Saa paremmin kuvaa siitä, millainen sarja on kyseessä ja voisiko sieltä löytyä jotain myös minulle :)

  Seuraan bloglovinin kautta ja sähköpostiosoitteeni on tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

  VastaaPoista
 15. Roskapostaukset ovat lempipostauksiani kosmetiikkablogeissa, joten niitä olisi kiva lukea myös tästä blogista :)
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Meikkauskuvia!

  Bloggerin kautta luen.

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 17. Luonnonkosmetiikan meikkituotteet kiinnostaa
  Blogger-lukija
  meretekos(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tuotekokeilut ja arvostelut kiinnostaa aina
  Blogger-lukijana mukana
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Arvostelut ja niksit ovat mieluista luettavaa :)

  VastaaPoista
 20. Luonnonkosmetiikka ja arvostelut kiinnostavat.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Omistan kaksi tuotetta Narsilta, jotka molemmat saivat samantien saapuessaan pysyvän paikan meikkipussissani. Toinen on täydellinen arkiposkipunani Luster ja toinen kaikissa tilanteissa toimiva ja pysyvä Matte Lip Pencil sävyssä Red Square. Seuraavaksi ostoslistallani ovat kovasti kehuttu luomivärinpohjustaja sekä Translucent Crystal Light Reflecting -puuteri.
  Jatkossa lukisin mielelläni, mitä meikkiblogeja ja -lähteitä sinä seuraat somessa? Mistä löydät parhaat meikki-ideat ja tiedot uusista tuotteita?

  nnn3is.nej(at)gmail.om

  VastaaPoista
 22. Uutuus kosmetiikasta,suurentavista peileistä ja muoti maailmasta silmämeikki tavalliselle tallaajalle(kevään catwalkeista). sannikas15@gmail.com Blogger-lukija

  VastaaPoista
 23. Ooh mikä palkinto. Nars kelpaa aina, oma lemppari on Laguna aurinkopuuteri!

  Haluaisin lukea ehkäpä uutuustuotteista ja erityisesti sellaisista joita ei ihan joka blogissa ole! Olen kyllä tyytyväinen sun blogin sisältöön joten en varsinaisesti kaipaa mitään kummempaa, mutta kerta kysyttiin niin noin :-)

  taika.sariola (at) gmail.com

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...