keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Keramiikkaa sormessa

Kesäisestä kauneusbloggaajien Jyväskylämiitistä mukaan tarttui yllättävän monta koruksi luokiteltavaa asiaa. Olen ollut elämässäni varsinainen jalometallien suurkuluttaja, mutta joku laiskistuminen on tapahtunut ja nykyisin korut meinaavat jäädä laattikkoon.

Näissä miittituotteissa on nyt loppujen lopuksi ollut aika hyvä tilanne, kaikki on päässet jollain tavalla käyttöön. Vaikken salmiakista tykkää yhtään, olen ihastunut kovasti Salmiakki Manifeston puiseen kaulakoruun. Bosien Forever-sormus taas on kiinnostava ihan sillä, että materiaali onkin jonkin metallin sijaan keramiikka!


Todella hauska ajatus, mutta ei vain ole sormusta tullut käytettyä. No nyt sille tuli käyttöä:


Että kiitos Bosie, ilman tätä en olisi ehkä saanut viestiäni perille asti!

Jossain vaiheessa pitää mahdollisesti hankkia jotain vähän pysyvämpää vaihtoehtoa kuin solmittu vahanauha. Tällä hetkellä kuitenkin mun unelmasormukseni - ulkoisesti ja ideologisesti - on hintansa puolesta vähän saavuttamattomissa. En varsinaisesti etsinyt mitään, mutta sattumalta törmäsin sormuskilpailuun, josta löytyi Au3 Kultaseppien sateenkaarisormus.

13 kommenttia:

 1. Onnea!:) Hauska tuollainen nauhakin on, tosin ehkä vähän epäkäytännöllinen..:D

  VastaaPoista
 2. Onnea! <3

  Ymmärrän toi sateenkaarisormus on makee, mä olen tyyliltäni tosi klassinen, mutta vihkisormuksen halusin tosi speciaalin ja toi sun haaveilema sateenkaarisormus on kyllä just sitä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Erikoisemmathan sopii nimenomaan sormuksiin, se on tavallaan pieni juttu tyylillisesti, mutta iso juttu kantajalleen. :)

   Poista
 3. Oi, onnea! ♥
  Ja vau, tuo sateenkaarisormus on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sormuksen upeus on suoraan verrattavissa hulppeaan hintaansa. :D Mutta ehkä jonain päivänä...

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...