keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Viikset pois

Myönnä vaan, kyllä meillä kaikilla on viikset. Ei ehkä muhkeita mursuviiksiä, mutta niitä ärsyttäviä haituvia, jotka ovat ainakin ärsyttäviä jos ei muuta.

Katsokaa mitä löysin!


Ei, ei sillä ole tarkoitus vahvistaa käden lihaksia. Sillä nimittäin poistetaan haituvaviiksiä! Jousi asetellaan iholle, pyöritellään sormilla värikahvan vieressä olevista holkeista ja laite alkaa "kiivetä" pitkin ihoa ottaeen mukanaan niitä pieniä karvoja.

Tweezermanin hämmentävän laitteen löysin Helsingin matkallani Stockmannin päivittäiskometiikan puolelta ja hintaa oli n. 25 euroa.

Ei, tämä ei myöskään ole oikeasti edes tuskallinen! Paitsi paksummilla säärikarvoilla. Kokeilin.

21 kommenttia:

 1. Tämä on samantapainen kun Epicare minkä esittelin viimevuonna. Kyllä karvat saa kyytiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos vaan! On jotenkin mennyt ohi se. Ei tosiaan varmaankaan oo uus juttu, näytti vaan kiehtovan oudolta. :D

   Poista
 2. SAY WHAAT :D En ole koskaan kuullutkaan tälläisestä laitteesta. Sinänsä hauska idea, mutta laittaisinko 25€ siihen, että saan nuo häiritsemättömät haituvat pois, en tiedä :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää kauneusharrastus on osittain just sitä, että täytyy päästä kokeilemaan outoja laitteita. :D Ei ne haituvat monesti oo ees pahoja, mut joskus kuvia käsitellessä on aatellu et oispa huomannu nuokin aiemmin.

   Poista
 3. Kas, bloggailin juuri samasta aiheesta....

  VastaaPoista
 4. Kas, bloggailin juuri samasta aiheesta....

  VastaaPoista
 5. Mulla on vastaava härveli Korean markkinoilta hankittuna. Olen siitä joskus blogannutkin... Hassun näköinen, mutta ihan toimiva vempele. Tai siis... eihän mulla niitä viiksiä ole, köh köh.... ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin toimiva oikeesti! Kuten sanottu, ei edes satu. :D Ei ne "viikset" sinällään paha asia oo, tiiän vain että joillekin se on iso juttu.

   Poista
 6. Kiitti vinkistä! Erittäin houkutteleva laite. Hyvä vaihtoehto pinseteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä vaihtoehto pinseteille! Mulla ainakin kasvot on niin herkät, että kulmien nyppimistä lukuunottamatta jokainen pinsetillä nypätty haituva tuntuu ihan liikaa, tällä ei niinkään.

   Poista
 7. En hahmota, miten tuo toimii, mutta pitää ehdottomasti googlettaa! Nyppiminen ärsyttää liikaa herkkää huulten ympäristöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jousi pyörii, tai siis sitä pyöritetään, karvat jää jousen väliin ja irtoavat kun pyörittelee lisää. Ihan mielenkiintoinen laite. En välttämättä tiennyt tarvitsevani, mutta toki joskus on omatkin "viikset" haitanneet. :D

   Poista
 8. missä päin stockkaa on tää päivittäiskosmetiikan puoli? kun en käy sielä hirveesti ja päädyn aina pyörimään sinne meikki pisteiden keskelle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meneeköhän ihan tismalleen oikein jos sanon, että Herkun yläpuolella. Joka tapauksessa Delistä vähän eteenpäin ja samassa kerroksessa, josta pääsee liukuportaita Akateemiseen.

   Poista
  2. En löytänyt tuotetta koko stokkalta. Onkohan se vielä myynnissä?

   Poista
 9. Onpas jännittävä laite, ilmeisesti virallisesti "ihokarvanpoistojousi". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikealta. Itse en aikaisemmin ollut edes tällaisista kuullut. :)

   Poista
 10. Onko niitä eri värisinä?

  VastaaPoista
 11. Jostain syystä täällä ei viimeisintä kommenttia näy, vastaan silti.

  En tiedä Stockan tilanteesta kun harvoin käyn. Löytyy kuitenkin maahantuojan verkkokaupasta http://www.showstopper.fi/fi/tuotemerkit/tweezerman/smooth-finish-facial-hair-remover-blue.html hinta on korkeampi kuin mitä itse maksoin, mutta ainakin näitä vielä löytyy. Stockalla kannattaa kysyä. :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...