torstai 17. kesäkuuta 2010

Kannattiko pihistellä, joku ei vaan opi ikinä

Sehän on jo vanha viisaus, että useasti halvin tulee lopulta kalliimmaksi. Joku idiootti ei vaan ilmeisesti halua sisältää sitä.

Mun vanha epilaattorini veteli viimeisiään, joten jotain oli tehtävä. Varaosia kyllä on olemassa, mutta niitä ei tunnu saavan mistään! Luovutin varaosien etsinnän ja päätin ostaa uuden, halusin tiettyjä ominaisuuksia, joten vaihtoehtoja ei ollut monia. Braunin mallit 7781 ja 7681 vaikuttivat parhailta. Itse asiassa ne vaikuttivat jopa samanlaisilta.

Koska Braunilla ei ole suomalaisia tai edes suomenkielisiä nettisivuja, mallien vertailu meni turhan hankalaksi. Pitkään pohdin sitä, että otanko 100 euroa maksavan 7781 vai 130 euroa maksavan 7681:n (joka näemmä on uudempi malli). Vaikkei se nyt kovin suuri hintaero ole niin pihi minä päätti ottaa mallin 7781, eli ilmeisesti se vanhempi, jossa ei näyttäisi käytännössä olevan mitään muuta eroa tuohon toiseen malliin kuin väri. Olin myös äärimmäisen ovela, sillä tuo vanhempi malli sanoo ottavansa jopa 2mm pitkät karvat kun tuo uudempi malli ottaa lyhimmilläänkin 5mm pituiset karvat.

Laitetta oli tietysti heti kokeiltava. Heti kun sain laitteen ulos laatikostaan ja pistokkeen seinään tajusin mikä se kolmenkymmenen euron ero oli. Se, että laite on ladattava ei automaattisesti tarkoita sitä että se toimii myös verkkovirralla. Jep, eli nyt minulla on laite, joka toimii ainoastaan ladattuna, silloinkin 40 minuuttia kerrallaan, kun akku menee rikki, laitetta ei voi enää käyttää kun taas tuossa toisessa mallissa lukee ihan selkeästi erikseen sen olevan ladattava ja verkkovirralla toimiva. Omaa puusilmäisyyttä ja piheyttä tää oli, mutta kyllä se silti vähän nyppii (eh heh). Onhan tuossa laitteessa kahden vuoden takuu, joten ainakin siksi aikaa on jotain luvassa, mutta entäs sen jälkeen.

Jeejee. Olipa taas pidemmän päälle hyvä hankinta. Veikkaan että tuo 40 minuutin aikakin alkaa jossain vaiheessa ärsyttää, sillä epilointi ei ole niin nopeaa puuhaa kuin mitä bloggaajat Philipsin kisassa yrittivät sanoa. Noh, jää nähtäväksi.

Ai niin, Braunin eduksi on muuten sanottava, että se erikoispää joka epilaattorin mukana tulee antaa ihan oikeasti kivuttomamman lopputuloksen kuin esimerkiksi se ns. starter-läpyskä, joka tuli laitteen mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...