sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Beauty blenderin haastaja

Kaikenlaisia bb-kopioita on markkinoilla ollut ja aika montaa olen itsekin kokeillut.
Tykkään alkuperäisestä beauty blenderistä, mutta hinta suhteessa käyttöikään on aika hurja. Samoin saan kynsilläni pinnan aina rikki. Vaihtoehtoja täytyy siis etsiä ihan mielenkiinnosta ja käytännön syistä.


Koska tykkään alkuperäisestä, tottakai vaihtoehtosienen pitäisi olla hyvin samanlainen. Suurin osa sienistä on ollut liian jämäköitä omaan makuun. Voitin valovuosia sitten blogiarvonnasta erilaisia kosmeettisia sieniä, yksi niistä oli Real Techniquesin meikkimuna.

Aika hyvä tovi meni ennen kuin sain tämän nimenomaisen sienen käyttöön, mutta huh! Sieni vetää vertoja alkuperäiselle. Vaikka muoto on hieman eri, ei se ole haitannut. Olen huomannut omassa käytössä kuitenkin käyttäväni lähinnä sienen kärkipäätä ja pyöreitä sivuja. RT:n oranssi mötkylä on koostumukseltaan hyvin lähellä alkuperäistä ja hinta on melkein puolet bb:stä. Ainakin http://pretty.fi myy tuotetta hintaan 10,90 kun itse beauty blender on 19,90.

Onko joku muu löytänyt saman sienen?

10 kommenttia:

 1. Kicksin meikkimuna on muuten myös hyvin samanlainen kuin Beauty Blender! Käyttöiästä en osaa sanoa, kun käyttelen sieniä vähän satunnaisesti, käytössä olevasta meikkipohjasta riippuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä tutustumassa. Ja itse asiassa sun arvonnasta tuokin sieni on tullut mun elämääni, kiitos siis siitäkin, :)

   Poista
 2. Itse olen samaisen meikkisienen hankkinut ja tykkään siitä todella paljon! "Meikkimunia" löytyy tällä hetkellä 4 (+minit), joita pyrin tasapuolisesti käyttämään eli vaihdan aika ajoin käytössä olevaa meikkimunaa, millään muulla en enää oikein osaa meikkipohjaa tehdäkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! En oikeen osaa olla käyttämättäkään. Silloin kun oli kerralla useempi erilainen kokeilussa niin huomas, että tymäkämmät jää itellä käyttämättä. Ei onnistunu tasapuolisuus mulla. :D

   Poista
 3. kiva tietää! Minulla on beauty blender ja toinen kovempi meikkimuna Ruohonjuuresta ja kummallekin on käyttöä eri tilanteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon jotenkin niin kiintynyt tuohon alkuperäiseen, etten vaan osaa käyttää noita jämäkämpiä! Mut kuten sanoit, eri välineet eri tilanteissa. :)

   Poista
 4. En ole vielä koskaan raaskinut kokeilla BBtä tai muitakaan munasia, koska saan tavalliset Norriksenkin meikkisienet hetkessä riekaleiksi. Koinkin just ahaa-elämyksen kun luin tätä, no oliskohan kynnet syypäänä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynnet, kynnet, ne on tässä asiassa aika pahat. Meikkimunasta kuitenkin on mahdollisuus saada sellainen ote, että kynnet ei ole niin herkästi silpomassa sientä. Noita jämäkämpiä esim. Ruohonjuuren make-up blender tai Beauty Bayn blenderi on myös vaikeampi saada rikki.

   Poista
 5. Mulla on ollut käytössä vissiin 4 tai viisi eri merkkistä meikkimunaa BB:n lisäksi ja toistaiseksi eniten samankaltainen jälkimmäisen kanssa on ollut Dermosilin meikkimuna. Se on pehmeydeltään ja muutenkin tunnultaan lähes identtinen mutta siinä kanssa tuntuisi pintakin kärsivän yhtä helposti kuin BB:ssä, ehkä jopa vähän herkemmin. Mutta hintaa on vain 5,10€, suosittelen kokeilemaan jos tykkää BB:n kaltaisesta pehmeästä munasta.

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...