tiistai 11. tammikuuta 2011

Lisää älynväläyksiä

Nyt kun olen vakuuttunut siitä, että en ole vain vainoharhainen tai ylihuolehtiva niin kehtaan kertoa mun viimeisimmästä väläyksestä.

Olin menossa viettämään joululomaa ja aika nopeasti huomasin, että mun luomeni on ihan turvoksissa. Silmässä ei ollut mitään vikaa, mutta luomi vaan oli todella turvonnut. Se turvotus ei ollut mikään parin tunnin juttu vaan parin päivän juttu. Olin jo miettimässä miten pääsen lääkärin toisella paikkakunnalla kun huomasin että silmä alkaa olla jo vähän parempi. Mietin kuitenkin tulevia kissanristiäisiä ja meikkaamista. Ei niin ettenkö kehtaisi esiintyä ilman meikkiä, päinvastoin, suurimman osan ajasta olen vain ihan liian laiska tekemään yhtään mitään. Mietin kuitenkin sitä, että jos luomeni onkin vaikka tulehtunut niin en kyllä uskalla sille laittaa mitään ettei sitten ne meikitkin mene pilalle tai etten saa jotain tulehdusta uudestaan niiden avulla.

Olenkin ennenkin käyttänyt tuotteitani mahdollisimman hygieenisesti, ihan siitä syystä että haluan uskoa niiden pysyvän parempana jos en töki niitä koko ajan likaisilla siveltimillä tai sormilla. Ripsiväri on oikeastaan ollut ainoa, jolle en ole vielä keksinyt mitään hygieenisempää ottotapaa kuin purnukan oma harja. Turvonnut luomi sai mut kuitenkin miettimään vaihtoehtoja. Yhtenä selkeänä vaihtoehtona on tietysti erillinen kierreharja, mutta en ikinä ole oikein tykännyt niiden tekemästä jäljestä, jossa ripset liimaantuvat paakuiksi. Toinen vaihtoehto oli viuhkasivellin, jota saikin muuten metsästää. Omani löysin tuurilla Amazon.comin kautta. Tuurilla siksi että edes heidän oma hakunsa ei osannut löytää tuota sivellinta. Omani on oletettavasti MACin 205 ja oikeastaan ihan sama vaikkei olisikaan, kunhan se on toimiva. Ja niin se toden totta on.


Ideana mulla oli se, että otetaan ripsiväristä kasa erilliselle lastalle ja siitä siveltimelle.

Lopputulos on vähän häiritsevänä kuvana ja mietin jo, että esittelenkö sitä ollenkaan, mutta itse inhoan kaikenmaailman selostuksia (ja arvioita), joissa vaan todetaan jotain ja jätetään juttu puolitiehen.

Käytetty ripsiväri on kuivahtamaisillaan oleva Sensain 38, kummassakin silmässä yksi pikainen kerros. Näyttävämpää tulosta saisi varmaan taivutuksilla ja useammilla kerroksilla, kokeillaan sitä seuraavalla kerralla. Tykkään kuitenkin siitä miten siisti tulos siveltimellä (vasemman puoleinen silmä) tuli verrattuna tuohon ripsivärin omaan harjaan. Huomiona vielä se, että siveltimellä sain jotain väriä myös ulkonurkassa oleviin alaripsiin, mutta tuollaisella harjamallisella se ei onnistuisi ikinä, ainakaan mun itse tekemänäni.Niin ja jos joku nyt haluaa päästä sanomaan että eihän tuossa sivellinversiossa nyt mitään tapahtunut niin tarkastakaa täältä, ei niissä mitään ripsiä edes näy. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...