tiistai 23. lokakuuta 2012

Kauneusmessut ja tuhlailut

Sain tosiaan I love me -messujen yhteydessä järjestettävään Professional Beautyyn lipun koulun kautta ja lomaviikollani kävin niihin tutustumassa. Minulla oli muutakin asiaa Helsinkiin, joten järjestin itseni messuille.

Torstaina kävin kaupungin meikkiputiikkeissa ja tutustuin siihen "helsinkiläiseen tylyyteen" myyjissä, mutta ei siitä sen enempää.

Käväisin Macin tiskillä ja sieltä mukaan lähti jotain opinnäytetyötä ja meikkipakkia varten. Kulutin siellä itselleni suuren summan rahaa ja se myyjä olis kyllä saanut myytyä enemmänkin jos olisi edes yrittänyt, mutta kyllä ne loppurahat sitten hupenivat perjantaina messuilla.

Messut olivat vähän oudot. Olis kai etukäteen pitänyt tutustua sisältöön enemmän, mutta ammattipuoli oli oikeastaan kosmetologien juttu ja muuten kauneuspuolella oli ihan tuhottomasti kynsiasioita. Pääasiassa katsoinkin näytöksiä ja hiuskilpailuja.

Löysin messuilta etsimäni Revolv'it-raudat. Hinnat vaihtelivat myyjästä riippuen 39-59 euron välillä.
Messuilta löysin myös mainiosti painotetut keraamiset ghd-pyöröharjat, joita olen haaveillut pitkään. Tai yksi niistä multa jo löytyi, mutta halusin lisäksi pienimmän ja suurimman koon.

Messujen suurin yllättäjä oli Makeuxpressin koju, josta löytyi Dinair-kynäruiskusysteemi ja kynäruiskumeikkejä. Ostin kokeiluun muutaman meikkivoidesävyn. Alkeellinen kynäruisku/kompressori yhdistelmä multa jo löytyykin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...