torstai 25. lokakuuta 2012

Meikkikeikka ja mallikuvia

En ole viime aikoina nukkunut mitenkään äärettömän hyvin. Lisäksi vielä sabotoin omat aamu-uneni keksimällä jos jonkinmoista projektia. Viimeisin juttu oli tänä aamuna, mutta sitä edellinen tapahtui tiistaina. Ennenstään tuttu malli kaipasi kuvia ja minähän lupauduin laittamaan hiuksia ja meikkaamaan.

Joskus se "aikaisin" herääminen kannattaa. Lähdettiin tekemään hyvin nudea ja yksinkertaista meikkiä. Pohja tehtiin MUFEn HD-meikkivoiteella, johon sekoitettiin Macin Strobe creamia, peiteaineena Macin pro longwear concealer ja puuterina hienojakoinen Grimasin läpinäkyvä puuteri, ripsiin laitettiin laimennettua L'Oréalin 4D Lash architechia. Ripsari oli muuten jotenkin tosi kuivan oloista vaikka vasta samana aamuna koko purkin avasin, joten sitä oli pakko laimentaa.

Loppua kohden meikkiä hieman syvennettiin. Tein pieniä varjostuksia ja korostuksia tummemmilla ja vaaleammilla meikkivoiteilla ja lisäsin silmiin ripsien tyveen kylmänruskeaa Grimasin luomiväriä. Huuliin lisättiin vielä Narsin puikkomaista kiiltoa.

Hiuksiin en paljon koskenut, lähinnä suihkin kevyttä kiiltosuihketta, että saadaan yksinäiset lentävät hiukset taltutettua. Muuten hiuksia laitettiin lähinnä pöyhimällä ja heiluttelemalla.

Laura 1
Kuva: Liisa Salonen

Laura 2
Kuva: Liisa SalonenLaura 3
Kuva: Liisa Salonen

Laura 4
Kuva: Liisa Salonen
Laura ei muuten ole ihan turha malli. Teki kesän mallintöitä New Yorkissa ja aikoo palata takaisin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...