perjantai 3. tammikuuta 2014

On hempeetä

En tiedä käykö muille näin, mutta olen huomannut, että suunnilleen päivittäisessä käytössä olevat kosmetiikkatuoteputelit tuntuvat tahattomasti olemaan samaa sävymaailmaa.

Huomasin muutamia vuosia sitten, että varmaan 90% kaikista päivittäisistä tuotteista oli ulkoasultaan enemmän tai vähemmän samaa perhettä olevia sinisiä. Tämä siitäkin huolimatta, että jokainen tuote oli merkiltään eri. Tulin siihen lopputulokseen, että sinisävyt on varmaan aika suosittuja, sillä onhan se aika raikas ja puhtaasta kielivä väri.

Sama asia alkoi toistua, jossain vaiheessa kaapista tuntui löytyvän vain vihreitä purkkeja. Myös valkoinen kausi on käyty läpi. Nyt kuitenkin tuli vastaan jonkin sortin hempeä kausi.
Pinsettejä lukuun ottamatta en kuitenkaan yhtäkään tuotetta ole valinnut värin perusteella. Tietenkään nää ei ole mun ainoat kosmetiikkatuotteet. Paljon jäi hempeitä purkkeja pois kuvasta ja paljon on myös niitä valkoisia ja muutama satunnainen muunvärinen pullo. Nämä tuotteet kuitenkin majailevat tällä hetkellä peilikaapissa käytännössä päivittäisinä juttuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...