sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Mitä paljastui kissanaisen kosmetiikkakalenterista?



Tänä vuonna valitsin hieman poikkeavan kosmetiikkajoulukalenterin. Valitsin Paul&Joen 12 luukun kalenterin. Joka toinen päivä luukkua ei siis ollutkaan. Ajattelin kokeilla tällaista "vähemmän, mutta parempaa" -periaatetta, että ehkä 12 luukun kalenterissa niitä "turhia", laatikkoon pyörimään jääviä juttuja ei tulekaan. Mitä tykkäsin?

Ehdottomasti tykkäsin siitä, että tavaraa ei tullut liian paljon. Kuitenkin täytyy myöntää että odotukset olivat ehkä vähän liian korkealla.

Ehdottomasti kiinnostavimmat jutut olivat kissan muotoon valettu huulirasva ja tummanpunainen huulipuna. Nämä tulevat merkille tyypillisesti ilman ulkopakkausta, joten pahviset rasiat tulivat omina luukkuinaan.







Tulevaisuuden hulluna kissanaisena tykkäsin tietysti kissateemaisista pakkauksista. Huulirasvakin on pienellä kissallaan ihan uskomattoman söpö. Vaan raaskiiko tuotetta edes käyttää?

Vaaleanpunaisessa kissatuubissa tuli käsirasva, joka purkissaan haisee ihan hirveältä, mutta levittyy käsille nätisti ja tuoksu haihtuu samantien. Olin yllättänyt myös punaisessa pakkauksessa tulevasta huulikiillosta. Kiilto nimittäin tuntui ensisijaisesti hoidolta, toissijaisesti kiillolta.




Pieni kissapakkauksessa tuleva puristepuuteri ja pienen pieni pullo meikinpohjustusvoidetta vaikuttavat myös mielenkiintoisilta ja pakkaukset on aivan ihania!




Pientä pettymystä oli kuitenkin ilmassa. Odotin että 56 punnan ja 12 luukun kalenterissa olisi todellakin laatu edellä ja kaikki kosmetiikkaa. Olin kuitenkin pettynyt näihin:




Kolme luomiväriä testerimuodossa. Pakkaukset on edelleen tosi söpöjä ja sävyt kivoja, mutta olisin odottanut vähän enemmän. Nämähän on kooltaan ja fiilikseltään samoja, joita voisi tulla vaikka lehtien välissä testerinä.

Kalenterin ehdottomasti vähiten kiinnostava juttu oli kuitenkin tämä:




Paul&Joella on merkkinä kyllä vaatteita, laukkuja ja muuta, joka ei millään tavalla liity kosmetiikkaan, mutta muuten kosmetiikkaa sisältävässä kalenterissa huonosti tehty korttikotelo ei nyt ihan iskenyt eikä tunnu yhtään brändin mukaiselta. Merkin vaatteet ja laukut ovat oman kokemukseni mukaan laadukkaita, mutta myös hintavia. Sen sijaan tämä hirvitys ei ole nyt yhtään myöskään brändin mukainen. Miksi tämä on edes laitettu mukaan?

Ehdottomasti kalenterin odotukset täyttyivät siinä mielessä, että jokainen kosmetiikkatuote on kiinnostava ja pääsee kokeiluun. En kuitenkaan koskaan ole pitänyt tästä mielestäni ylimääräisestä krääsästä. Jokaiselle tuotteelle kuitenkin (postikulut mukaan laskettuna) tuli hintaa lähes kuusi euroa kappaleelta. Siinä mielessä odotukset ei ihan täyttyneet.

Kuitenkin, nyt kun tuotteet on kuvattu, pääsen niitä oikeasti kokeilemaan!

Oliko sinulla joulukalenteri? Olitko tyytyväinen?

4 kommenttia:

  1. Tavallaan kiva kalenteri, kun erilaisnen mutta tosiaan testerit voisivat olla täysikokoisia ja kosmetiikkakalenteriin ei oikein korttikotelot kuulu. Mulla oli Essence ja Look Fantastic jota availin blogissa, molemmista tykkäsin.
    Tässä mun kooste jälkimmäisestä jos haluat kurkata :)
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/12/yhteenveto-bette-box-tarjous.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä näytti myös tuo LF! Itse tosin totesin jo julkaisuvaiheessa ettei juuri nyt minulle se oikea. :)

      Poista
  2. Minulla oli tänä vuonna Glossyboxin joulukalenteri, joka oli jopa aika hyväkin! Jos sisältö kiinnostaa, postailin siitä aina kolmen päivän väliajoin blogiini: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä ehdottomasti mun ykkösvalinta! En vain viitsinyt nähdä sitä vaivaa jonka tilaaminen Suomeen olis vaatinut. :)

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...