tiistai 2. kesäkuuta 2020

Rikkinäinen puhelin -meikkihaaste

Ihana Elisa Miten niin liikaa? -blogista sai neronleimauksen rikkinäinen puhelin -tyyppisestä meikkihaasteesta eli rikkinäinen sivellin -haaste. Tämä tuli todella hyvään hetkeen. Olin nimittäin tammikuussa alkanut kasata itselleni meikkipakkia, jotta voisin taas alkaa tehdä kuvausmeikkejä ja muut hauskaa. Tietänette miksi tämä suunnitelma odottelee edelleenkin toteutusmahdollisuuksia. Todellakin siis olin mukana!

Meitä tuli kolmen ryhmän verran osallistujia. Jokaisen ryhmän ensimmäinen osallistuja sai tämän meikin kopioitavakseen:Itse sain sähköpostiini nämä kaksi kuvaa Marialta:Tällaisen kopion tein. Eihän se nyt ihan sama ole, mutta sinnepäin. Näin uudemman kerran kun katsoo, niin onhan siinä paljon pielessä. Lähdin haasteeseen todella innoissani, mutta meikkiä tehdessä turhautuminen iski: Oma silmä on ihan väärän mallinen, liian syvällä, kulmaluu on haastava ja kuvistakaan ei tule yhtään mitään tai ainakin näyttää vaan kaikin puolin väärältä. Lopulta pyyhin koko meikin pois ja aloitin alusta. Tällä kertaa korjaten niitä virheitä, mitä näin ensimmäisessä. Lopputulos oli parhaimmillaankin sinnepäin, mutta oli kai hyväksyttävä, että oman silmän muoto nyt vaan vaikuttaa. Lopulta mustaa sitten tulikin, noh, vähän enemmän kuin piti kun halusin pitää tietyt linjat, jotka mielessäni olin katsonut tärkeiksi.
Mutta hei, katsokaas miten minua seuraava Nena Sofia lähti taas lähemmäs sitä kuvaa minkä olin itse saanut! Koko ryhmämme tuotokset näyttävät tältä:

Ryhmässä:1. mariaglow1  - 2. minä - 3. nenasofias - 4. mari.anniina - 5. Henna.vee - 6. Hannamaria

Kyllähän se muuttui matkan varrella edestakaisin, mutta ainakin värit on pysyneet tosi hyvin samoina.

Tässä vielä kahden muun ryhmän kuvat:


Mukana1. dioriina - 2. tiitu_gingerbiscuit - 3.  maskinani - 4. viilankantolupa - 5. lauraloukola - 6. marisalomeikkaa


Ryhmässä: 1. elisa_liiallisuuksia - 2.  charlottaeve - 3. missaria - 4. blingershimmer - 5. paletillaviivi - 6. mia_beautyhighlights

Ihan mielettömän hauska haaste ja kokonaisuuksia on tietysti tosi hauska verrata rikkinäinen sivellinen -hengessä. Vaikka vähän pitikin jo käydä potemassa omia silmiään ja osaamattomuuttaan tai taitojen ruostumista, oli huikeaa kun tällainen järjestettiin. Eipä tämä toisaalta hauskaa olisikaan jos kaikki olisivat lopulta tismalleen samanlaisia. Kai rikkinäisen puhelimenkin hauskuus on nimenomaan siinä miksi juttu matkalla muuttuu. Kiitos Elisa!

Kiinnostaako meikkikuvat yleisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...