torstai 28. lokakuuta 2010

Smykin ohjelmatärpit

Kaikki aina valittavat että eivät katso Ylen kanavia, koska niiltä ei tule mitään. Tuleepas! Lähdetään vaikka siitä True Bloodista, joka näytettiin keväällä/kesällä. Yle vaan ei mainosta omia ohjelmiaan, joten suuri osa niistä hyvistä jutuista menee ohi tai ne huomaa vasta viimeisiä hetkiä katsellessa. Asiaa ei myöskään auta ne Ylen käsittämättömät lähetysajat - eikä varsinkaan se, että Ylellä on tapana muuttaa niitä lähetysaikoja. Areena kuitenkin jeesaa, sillä sieltä löytyy paljon myös ulkomaisia sarjoja. Katseluaika tosin on lyhyehkö, mutta eipä tarvitse olla niiden 00.40 aikojen kanssa niin tarkkana. :)

Tässä pari oudon huumorin loistosarjaa:

Ykköseltä Omid Djalili shown toinen tuotantokausi.
Eli stand-upia ja sketsejä. TV1 lauantaisin kello 22.00. Tämäkin valitettavasti jo puolessa välissä, mutta ainakin puolet vielä tulossa! :)

Flight of the Conchords. Edelleen hämärää huumoria, komediaa Uusi-Seelantilaisista muusikoista New Yorkissa. TV2 torstaisin n. klo 00.40.

Niin ja vielä muille netti-tv:n katselijoille. Käytän itse telkkarille.com-palvelua, josta
löytyy suoraan eri kanavien netti-tv:ssä olevat ohjelmat eikä tarvitse itse miettiä, että mikähän sen nelosen tai kolmosen palvelun nimi olikaan. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...