sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Koulujuttuja

Tiedättehän kun lifestyle-bloggarit (kieltäydyn sanomasta muotibloggarit, sillä harva niistä oikeasti edes etäisesti koskettaa muotia) esittelevät mitä koulujuttuja ovat päivän aikana tehneet ja kuvituksena on ehkä muistiinpanoja, kirja ja jotain muuta - kaikki siististi esillä. Aloin tänään omia koulujuttujani katsellessa, että onkohan noi kuvat täysin lavastettuja ja mulle tuli pakottava tarve näyttää oma vastaava kuva.Jotta kuva vähän aukenis niin kerron etten ole mitenkään järjestelmällinen siinä mielessä, että mulla saattaa olla kolme eri hommaa samalla kesken, vaikka kuinka keskittyisin vain yhteen kerralla. Jos uppoudun tekemisiini, niin yhtä hommaa voi tehdä vaikka päivän ja muut saavat odottaa, jos taas on tylsää ja mikään ei tunnu onnistuvan niin poukkoilen niitten kaikkien välillä. Tiedän, ei ole ehkä kaikkein fiksuin lähestymistapa.

Teen paljon töitä lattialla, pöytä on niin pieni, että hyvä kun kone mahtuu siihen ja sängylleni en mitään paperisilppua halua, joten ainoa vaihtoehto on lattia. Joogamatto saa olla kylmähköllä lattialla mun istuinalustani. Kuvassa mukana miesten malliston suunnittelutehtävä, sen kokoamisvälineet, siihen liittyvät värit, kangastilkut, paperisilppu ja suunnittelun teoriamonisteet. Kuvassa mukana myös oma ns. bagpod-viritelmä ja sen tekotarpeet. Ei tarvitse väheksyä myöskään niitä yrityksen laskentatoimen materiaaleja. Siinä ne tällä kertaa. Tuosta suunnittelutehtävästi irtoaa kovasti hupia ainakin silloin kun yrittää pitää sen kaiken paperisotkun ainakin samassa läjässä ja sitten tapahtuu jotain, jonka takia se silppu on levinnyt pitkin huonetta. Onneksi tämä on viimeinen työ, jossa homma tapahtuu edes osin käsin. Ensi kerralla ei enää tarvitse leikellä paljon mitään.

En silti sano, että mun lattiani näyttäisi yhtään järkevämmältä seuraavan työn aikana. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...