perjantai 17. joulukuuta 2010

Ei mitään vakavaa

Koska mulla alkoi joulu"loma" en halua miettiä mitään vakavaa. Paitsi tietysti sitä, että "loman" aikana on tehtävä ainakin yksi n. 80 työtuntia vaativa juttu hitsaajien vaatteista, joo-o. Muissa jutuissa olin fiksu ja tein niin paljon kuin vain kykenin ennen lomaa niin että loput voi jättää sitten tammikuulle.

No mutta se mitä tällä kertaa ajattelin esitellä ei ole mitenkää omaa, mutta en voi jättää esittelemättä. Koska nää pakkaset (ja se tuuli) saa koulumatkan tuntumaan jotenkin ihan kauhealta niin katselin käytännössä huvikseni vuokra-asuntoja lähempää koulua. Törmäsinkin ihan uskomattomiin esittelykuviin. En nyt todella voi ottaa mitään kunniaa niistä itselleni, mutta kuvissa kyllä näkyy kohteen tiedot jos joku erityisesti niiden perusteella asunnosta kiinnostuu.

Tässä pari parasta:

Pohjapiirros, josta melkein saa selvää. Täytyy nyt antaa tunnustusta siitä, että vuokraajalla sentään oli muitakin kuvia kuin tämä, useat eivät siihenkään kykene.


Tää kuva puolestaan on vaan niin sympaattinen, eikö teistäkin?


Ja tässä ehdottomasti yksi mun suosikeistani, huomaatte varmaan. :)


Vielä on lisättävä yksi, jonka otin talteen jo aiemmin. Mitä se kertoo, että kuvia ei ole edes käännetty toisin päin ja lavuaarista kasvaa joku elämä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...