torstai 30. kesäkuuta 2011

Sattumaa


Yleensä en mitenkään innostu H&M:n yhteistyökuvioista, mutta parin vuoden takainen Matthew Williamson for H&M -kesäkokoelma jotenkin oli vaan onnistunut. Tykkäsin printeistä ja väreistä. Materiaaleista en erityisemmin tykännyt, mutta pari asiaa kokoelmasta ostin ja yksi niistä oli keltainen papukaijakuvioinen huivi. Viime kesänä huivi pääsi käyttöön todella moneen kertaan ja aloin jo harmittelemaan että miksi en silloin ostanut kahta huivia, jolloin olisin voinut tehdä niistä kivan huivimekon.

Viime viikolla etsin Silkkikauppa Sorrin verkkokaupasta mustaa silkkisatiinia ja tottakai ne kaikki muutkin vaihtoehdot oli katsottava ja mitä näinkään. Silkkisorsettia samalla papukaijaprintillä kuin H&M huivissa! Ok, värit olivat hieman erilaiset, kuviot olivat paljon isompia ja musta koristereuna oli levempänä vain yhdellä puolella, mutta perusprintti oli kyllä ihan sama. Kaupassa ei suoraan sanota, että kuvio olisi Matthew Williamsonin, mutta maininta siitä, että kangas kuuluu johonki designer -mallistoon kyllä löytyy. En jäänyt aikailemaan vaan ostin mekon verran kangasta etten harmittelisi myöhemmin piheyttäny kun kerran olen vuoden verran nettihuutokaupoista tuota H&M huivia etsinyt (ja on löytynytkin, ainoastaan ihan käsittämättömillä hinnoilla). Tuota kyseistä kangasta löytyy vielä muutama metri täältä.


Huomasinpa muuten heti tekstin kirjoitettuani, että tuossa kokoelmassahan oli sillkinen tunika, jossa on tuo sama iso printti. Oliskohan tää jotain jämäkangasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...