lauantai 27. elokuuta 2011

Kolmas viikko koulussa

Viikon 3 edistyminen:

Maanantain kulutimme kampaajan tuolissa ja harjoittelimme lisää permanenttirullausta. Tiistaina lisää rullausta ja leikkausta. Viime viikolla tasasimme miespään hiukset ja tällä viikolla teimme saman naisnukelle, teimme myös perusleikkausta ja saimme ensikosketuksen a-linjaisen tukan leikkaamiseen. Teimme ensimmäisen asiakastyön eli teimme haudehoidon rinnakkaisluokan oppilaille. Itse sain asiakkaakseni pidennyksillä varustetun tytön ja minähän en tiennyt mitään pidennyksistä. Lopputulos oli kuitenkin ihan pätevä ja asiakas tuntui tykkäävän ainakin otsisletistä jonka tein lopuksi. Loppuviikolla permanenttiteoriaa ja vierailu toisessa kampaamotukussa.

Rahaa en onneksi saanut kulutettua välineisiin, mutta tilasin itselleni Pinni-lehden, joka oli opiskelijoille ihan hyvään 44,88 euron hintaan (kymmenen numeroa). Täytyy sanoa, että Pinni on kyllä ainakin lukijan kannalta ehdottomasti yksi hienoimmista suomalaisista lehdistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...