torstai 25. elokuuta 2011

Ensimmäinen muodonmuutos


Musta on aina tuntunut että parturi-kampaaja(opiskelija)t muuttaa hiustyyliään varmaan joka viikko. Meillä oli kiva koulupäivä maanantaina: Istuimme kakkosvuoden opiskelijoiden tuoliin ja saimme mallinmuutoksen ja värin. Ensimmäinen kerta oli ilmainen.

Sen lisäksi että halusin kerätä tänne kaikki edistymiseni ja rahanmenetykseni, ajattelin myös dokumentoida kaikki muodonmuutokset. Tässä lähtökohta ja ensimmäinen muutos.
Malli leikattiin vanhaan ja tuttuun, joka on perusmalliltaan a-linjainen edestä pitkä, takaa lyhyt. Halusin niskan aika korkealle, päälle laitettiin Goldwellin kevytväri (en tiedä sävyä), mutta ajatuksena aste lisää tummuutta ja vähän lämpimyyttä. Väristä tuli ihan kiva. Mallista ja leikkauksestakin tykkäsin siihen asti kunnes näin kuvat sivusta ja erityisesti niskasta. Enää en ole niin tyytyväinen. Kunhan saan taas rahaa, taidan mennä moikkaamaan "luottokampaajaani".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...