perjantai 26. elokuuta 2011

Lahjontaa


Olemme nyt käyneet kahdessa kaupungin kampaamotukussa ja kummastakin on saatu lahjoja, mikä on aina ihan piristävää kun tietää miten paljon on jo itse pistänyt omaisuuttaan kaikenmaailman kampoihin ja harjoihin.

Tuote-esitteiden lisäksi saatiin siis muutamia tuotteita kokeiluun.
Kinnuselta saatiin Keunen sun care line gelee spray eli UV-suojaa antava hoitava ja kiiltoa lisäävä spray ja Keunen forming wax -vahaa. Tuotteita en ole kokeillut sen kummemmin kuin, että UV-suojasprayn suutin on ihan kammottavan huono, siinä on vain yksi pieni reikä, jolloin aine on ensin suihkittava käsiin. Mitä iloa on spraystä jos se täytyy kuitenkin laittaa ensin käsiin, miksei tuote ole vaikka tuubissa?

Jyväskyläläisestä Annekasta puolestaan saimme Four Reasons super shaper -kiinteen, jossa UV- ja kosteussuoja. Tuo kosteussuoja sai mut uteliaaksi, mulla kun on hiukset jotka saa suoriksi ainoastaan raudan kanssa ja lopputulos ei kestä yhtään kosteaa ilmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...