perjantai 3. helmikuuta 2012

4. työssäoppimisviikko

Maanantai: Alkuviikko meni vähän erikoisemmin, sillä harjoittelunohjaajani oli murtanut kätensä ja näin ollen olisi sairaslomalla pitkän aikaa, samalla myös yksi vakituisista työntekijöistä oli niin kovassa kuumeessa, että oli puoli viikkoa poissa töistä. Silti maanantai oli hiljainen ja koostui mulla lähinnä tuotteiden testailusta.

Tiistai: Ensimmäinen maksava hiustenleikkausasiakas. Asiakas oli mies ja niille tuntuu kelpaavan mikä vain. Leikkasin aluksi ihan siistin perusmallin, mutta se näytti koko ajan jotenkin liian laatikkomaiselta ja lopulta leikattiin sivut ihan lyhyeksi ja jätettiin pieni keesinpoikanen. Tiistaina myös röyhkeästi kyselin muilta "harjoittelijoilta" (eli alan opiskelijoilta, jotka tekevät muutaman tunnin viikossa harjoittelupaikassani) kuinka paljon he saavat hommasta palkkaa. Rehellisesti sanottuna se summa ei todellakaan kannusta siihen, että haluaisin harjoittelupaikassani tulevaisuudessa sunnuntaivuoroja tehdä. Katsotaan nyt kuitenkin, raha on silti aina rahaa.

Keskiviikko: Keskiviikkona tein asioita, joita harjoittelijan ei todellakaan pitäisi tehdä, mutta onhan se kiva huomata, että muhun luotetaan. Laskin siis pariinkin kertaan rahoja eri yhteyksissä. Harjoittelun aikainen rahankäsittely on kyllä ainakin luonut sellaista tiettyä varmuutta rahan kanssa. On nimittäin ihan eri asia sumplia kavereiden kanssa jotain ruokalaskuja tai laskea oman säästöpossun sisältöä kuin käsitellä jonkun muun rahoja.

Torstai: Sairastapauksien vuoksi siirtelimme omia työvuorojamme hieman, joten olin poikkeuksellisesti iltavuorossa ja pääsin tekemään yhden tasausleikkauksenkin englanninkielisen asiakkaan kanssa. Opin myös jotain uusia niksejä ripsien kestovärjäykseen, pitäisi varmaan itse päästä kokeilemaan.

Perjantai: Tein kaverilleni Kérastase-hoidon ja tasausleikkauksen. Huomasin kuinka tärkeää on että tuotteet joita käyttää ovat samaan aikaan myös myynnissä, sillä käyttämänsä muotoilutuotteet on oikeastaan aika helppo myydä. Kaverillenikin myin Fudgen törkykalliin lämpösuoja ihan vain sen takia, että tuoksui kaverini mielestä todella hyvältä (jokseenkin hedelmäinen tuoksu, jossa kookosta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...