sunnuntai 23. joulukuuta 2012

luurin kuori

Pääsin tälle vuosisadalle kun sain joululahjani (jota mun ei enää pitänyt saada) etuajassa. Sain avomieheltäni iPhonen lahjaksi. Tää on käytetty, mutta toimii ihan moitteettomasti.  Pelkäsin, että akkua saisi olla latailemassa joka päivä, mutta näin ei olekaan. Lataus kestää mainiosti viikonkin jos ei kauheasti lintuja heittele, mutta jos kovasti pelailee niin toki latausväli lyhenee.

Kuten sanottu, puhelin on ostettu käytettynä ja siinä tulikin mukana suojakuori, joka on vielä ihan mukiinmenevän näköinen. Toki kuori turhaan korostaa omenalogoa, mutta ei ole lahjahevosen suuhun katsomista. Rähmäkäpälänä olin innoissani ettei heti tarvitse hankkia mitään suojia. Huomasin kuitenkin aika pikaisesti että iloni oli ennenaikainen. Puhelin alkoi käyttäytyä oudosti ja syykin löytyi: kuori painoi koko ajan virtanappia, joten puhelin yritti koko ajan sulkea itseään.
Asia, jota en ikinä olisi osannut ajatella!

Kuori näytti tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...