torstai 20. joulukuuta 2012

Täällä taas

Johonkin on taas aika vierähtänyt ja se johonkin tarkoittaa tällä kertaa mm. koulua/töitä ja koulutöitä. :D Vähän se tarkoittaa myös hammasasioita kuten narskuttelua ja siitä eroon pääsemistä. Viimeksi mainitusta aion kertoa vielä tarkemminkin, sillä maanantaina aloitettiin pidempiaikainen ja ainakin Suomessa hieman epätavallinen projekti sen nujertamiseksi.

Tällä hetkellä olen tekemässä käytännön osuutta opinnäytetyöstäni, joka muuten koskee kuvausmeikkejä ja hiusten laittoa kuvaustilanteeseen. Viime viikolla vuorossa oli miehen meikki.
Juri
Kuva: Liisa Salonen

Riipus: Juhana Tampere Tällä viikolla taas vähän perinteisempiä meikkejä. Niistäkin saatte varmasti kuvia kunhan saan niitä käsiini. :) Olen itse ihan innoissani koko työstä, en pelkästään siksi, että asia koskettaa mua monella tapaa vaan osittain siksi, että mulla on ihan loistavia yhteistyökumppaneita. Sain IdHairilta Kevin Murphyn tuotteita ja tarvikkeita ja pari viikkoa sitten sain paketin Juhana Tampereelta. Sain valita heidän mallistostaan mieleisiä koruja kuvauslainaan.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän ja luonollisen näköinen toi miehen meikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse huomaan tässä pieniä vikoja, mutta ehkä ite vaan tekijänä katson turhankin tarkasti. :) Yllättävän paljon saa kyllä tehdä, että näyttää vielä luonnolliselta.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...