lauantai 12. tammikuuta 2013

Miten ostolakko edistyy

Marraskuussa aloittamani ostolakko on mennyt odotusten mukaan. Joulukuussa ostin itselleni kynsilakan ja vielä muutaman joululahjan, en itselleni, joten ehkä se sallitaan. Joulukuussa sain myös hammasraudat, joita makselen joka kuukausi kolminumeroisella summalla. En varsinaisesti laske niitä ostoksiksi, mutta se on taas yksi rahanreikä enemmän, joten taas yksi syy jättää muita asioita hankkimatta. Samalla se on syy miettiä ostoksiaan kun on pakko olla rahaa niitä varten.

En ole myöskään täysin välttynyt alennusansoilta. Ostin itselleni aleista muutaman siveltimen. Hankin itselleni myös housut, sillä edelliset tehokäytössä olleet yksinkertaisesti hajosivat ja muut eivät aamulla mahtuneet päälle. Kuljin aika pitkään niillä rikkinäisillä, mutta nekin oli pestävä. :D Olenpa opinnäytetyöhöni liittyen hankkinut kirjankin, jota ei ainakaan Jyväskylän alueen kirjastoista löydy.

Olen kuitenkin ollut yllättävän kiltisti.  Positiivista on, että käyttötililläni on ollut viimeisen kuukauden ajan kolminumeroinen summa ja useinmiten se ei ole edes alkanut ykkösellä. En muista milloin näin on viimeksi ollut. Toki se auttaa, että teen osuuskunnan kautta kampaamotöitä ja ensimmäiset palkat tulivat hetki sitten. Taskurahojahan ne pääasiassa on, mutta auttaa mua kummasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...