tiistai 12. maaliskuuta 2013

ghd-innostusta


Mun pahin innostus kaikenlaiseen muotoilurautatouhuun on laskenut aika reippaasti kun on tuntunut siltä, ettei mikään muu kuin suoristaminen enää onnistu. Silloin kun ostin ensimmäisen ghd-rautani, käytin sitä lähes joka päivä melkein vuoden verran. Alla oli hyvä lämpösuoja niin en huomannut mitään kunnon huononemistakaan. (Olen muuten paljon kuullut sitä, että ihmiset eivät uskalla käyttää rautaansa kun sen lämpötila on koko ajan 200 astetta. Totuus kuitenkin on vähän mukavampi, sillä vanhemman IV-mallin lämpötila on 175-190 astetta ja uusissa Goldeissa 175-185 astetta.)

Nyt innostukseni ei tosin koske omia hiuksiani vaan muiden hiuksia. Viime viikolla meillä kävi ghd:n kouluttaja, jossa opeteltiin jos jonkinlaista kiharaa.

Tässä muutamia kotiharjoituksia

"Peruskihara", jossa rautaa käännetään 180 astetta ja vedetään hitaasti:

Puikkokiharamainen spiraalikihara, joka tehdään pystysuunnassa:

"Pomppiva", hyvin joustava ja kolmiulotteinen kihara. Kestää kuulemma niilläkin, jotka sanovat etteivät kiharat ikinä pysy. Tehdään kääntelemällä rautaa samalla kun tehdään "peruskiharaa":

Pehmeä laine:

Vähän tiukempi laine:

"Painettu" laine:

Pehmeä, charlienenkelimäinen kihara, tehty isoilla pystyosioilla:
Kaikki kiharat on tehty mini-ghd:lla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...