maanantai 18. maaliskuuta 2013

opinnäytetyö

Siinä se on, valmis ja arvioitu opinnäytetyö. Joku saattaa nyt kavahtaa tuota sanaa opinnäytetyö. Tässä ei toki ole kyse hirvittävän suuresta kokonaisuudesta kuten ammattikorkeassa, mutta opinnäytetyöksi se merkataan papereihin. 

Lähtökohtanahan mulla tässä työssä oli, että valokuvaajana/kuvankäsittelijänä nään hyvän kuvausmeikin ihan eri tavalla kuin moni niitä tekevä meikkaaja/kampaaja näkee, samalla ne ohjeet tuntuu löytyvän pala palalta sieltä täältä. Nekin palat usein kertoo miten tehdään mustavalkokuvausmeikki tai jotain muuta yhtä ajankohtaista. Kunhan saan tästä taas paljon tylsiä koulujuttuja alta niin todennäköisesti alan hieman avaamaan näitä kuvausmeikkiasioita omasta näkökulmastani. :)

Niin ja arvosanaksi muuten tuli kolme (asteikko 1-3).

2 kommenttia:

 1. mitä parturi kampaajaksi opiskellessa pitää siinä lopputyössä tehdä? pitääkö pitää joku esitelmä jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meillä opinnäytetyössä painotetaan erityisesti käytännön työtä, mutta mukaan kuuluu myös reipas osa teoriatietoa. Jonkinlainen osa arvosanasta on toisen työn opponointi ja kirjallisen osuuden lisäksi oman työn esittely. Esitykseen on aikaa noin 10-20 minuuttia ja esityksen jälkeen arviointia puolisen tuntia.
   Pelkällä esitelmällä ei siis pärjää, mutta se on tietysti oleellinen osa työtä. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...