sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Make Up For Ever Aqua Brow

Vanhempani kävivät 34 vuoden jälkeen häämatkalla Pariisissa ja minäkin halusin hyötyä tilanteesta tekemällä pienen ostoslistan Sephoraan. :D Pidin ostoslistan tosiaan kohtuullisen pienenä vaikka mieli olisi tehnyt lisätä siihen kaikkea tarpeetontakin. Kesän häämeikkikeikkoja varten tilasin itselleni pari MUFEn Aqua Brow -sävyä.Ennestään multa löytyi kuvassa ylimpänä oleva sävy 35 (taupe), joka on ollut mulla omassa käytössä kun tukka oli tummempi. Ei ole yhtään punertava, joten käy mainiosti suomalaisille harmahtaville kulmakarvoille. Tää on vaan aika tumma, joten käyttöä pitää pikkuisen opetella, mutta jäljestä saa myös kohtuullisen hentoa ja vaaleaa.

Keskellä sävy 25 (ash), joka ei kyllä tuhkaa ole nähnytkään. Äkkiseltään sävy vaikutti sopivan viileältä, mutta kuvassa huomasin sen olevan aika punertava ja näyttäähän se kasvoillakin tarkemmin katsottuna aika lämpimältä. 

Alimpana 10 (light blonde). Vaaleimmille kulmille. Halusin tämän lähinnä sekoitesävyksi noille kahdelle muulle, mutta toimiim myös superluonnollisia arkikulmia haluaville.


+ väriä tarvitsee kerralla käyttää tosi vähän
+ kestää kasvoilla todella hyvin, jopa omalla rasvaihollani tämä kestää useita tunteja kun kynä alkaa suttaantua jo parin tunnin jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Olenkin katsellut näitä aiemmin ja kiva nähdä sävyjä vähän swatchattuina :) Toivoisin kuitenkin jonkinlaista tutoriaalia näiden käytöstä, mulla ei meinaan ole mitään hajua miten näitä pitäisi laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään korvan taakse! :) Sitä ennen Saara Sarvas sivuaa näiden käyttämistä omassa kulmakarvapostauksessaan, ehkä siitä olisi apua? http://www.lily.fi/juttu/kulmakarvojen-abc-muotoilu-erilaisilla-tuotteilla

   Poista
 2. Mä mietin pari viikkoa sitten näiden ostamista MUFElla, mutta jätin kuitenkin kauppaan. Mäkin tykkäisin tutorialista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt löytyis pieni ohjeistu tuotteen käyttöön http://smykki.blogspot.fi/2013/05/tutoriaalin-tapainen-ohjeistus-mufe.html :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...