maanantai 27. toukokuuta 2013

Tutoriaalin tapainen sepustus MUFE Aqua Brown käyttöön

Toivoitte tutoriaalia MUFEn Aqua Brow -kulmavärin käytöstä. Itse olen oppinut sen käytön yrityksen ja erehdyksen kautta ja se ei varmasti ole "oikea" tai ainoa tapa. Pääasiallisesti olen siis tähän mennessä tehnyt tuotteella ainoastaan omia kulmiani arkisesti. Yleensä hommaan menee minuutti, joten mistään äärettömän tarkastä työstä ei nyt tässä tapauksessa ole kyse, vaikka sekin onnistuu. :)

Sen sijaan kuvista tuli niin tarkkoja, että en meinannut kehdata laittaa niitä esille. Niissä näkyy joka ikinen hajakarva ja pikkuiset valkoiset haituvat, kumpiakaan ei peilistä katsoessa näkynyt. Lopputulos ei näissä kuvissa anna oikeutta tuotteelle, mutta oikeassa elämässä kulmat näyttivät kyllä ihan normaaleilta ja luonnollisilta, harvoinpa niitä näin läheltä katsotaan!

Mulla itselläni on samalla tosi helpot ja äärettömät vaikeat kulmat. Muoto on selkeä, mutta karvoja on vähäisesti, toisella puolella haituvat loppuu käytännössä ja kaareen.

Siihen käyttöön kuitenkin:
1. Rajaan kulmat sisänurkkaa lukuun ottamatta, jotta saan kulmista skarpit. Rajauksen teen hyvin nihkeällä siveltimellä, joka on kastettu väriin, mutta pahimmat on pyyhitty pois. Väriä siis käytetään tässä vaiheessa hyvin ohuelti ja hillitysti.
2. Täytän kulmat pikkuisen suuremmalla värimäärällä. Tarvittaessa teen hieman eri tummuisia viivoja. Viivat kuitenkin tehdään kulmakarvojen normaalin kasvusuunnan halutun lopputuloksen suuntaisesti.

Sisänurkan teen erityisen hennosti, mieluummin lisään tuotetta tarvittaessa, sillä tää tökötti oikeasti kuivuu nopeasti ja korjailu tuntuu ainakin aamuisin ihan mahdottomalta. Jos vahinko on jo tapahtunut niin saatan kuluttaa väriä kierreharjalla, ei silti kannata odottaa ihmeitä.

Levitykseen käy oikeastaan mikä tahansa maun mukainen sivellin, mutta oma suosikki on Duroyn pieni ja jämäkkä kulmakarvasivellin, tuotenumero Duroyn sivujen mukaan RD040.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...