tiistai 24. syyskuuta 2013

Juhana Tampere -kuvauksissa

Kuva: Ahti Kaukoniemi
Eräänä kesäisenä iltana matkasin Tampereelle töihin, kunhan päivän muut työt oli hoidettu. Työaika Tampereella oli kutakuinkin 19:00-05:30, tosin erityisesti viimeisinä tunteina oma panokseni oli häviävän pieni. Varsinainen työni koostui kahdesta kuvausmeikistä ja hiustenlaitosta, toissijaiset työt olivat selvästi mm. syöminen, vesivahingon välttäminen ja nuokkuminen.

Kyseessä oli Juhana Tampereen Kide-malliston kuvaukset.
Olosuhteet meikin tekemiselle olivat vähän haastavat, sillä meikkitilassa oli valoa hyvin vähän. Majoittauduin toki sen suurimman ja valoisimman ikkunan viereen, mutta eipä nuo loppukesän illat enää kauhean valoisia ole. Päivän yllätyksiä olivat tuon valon lisäksi mallien ihot, naismalli oli polttanut rinnustansa ja näissä asioissa kohtuullisen kokemattomana meinasi mennä sormi suuhun. Sain kuitenkin ihon omasta mielestäni näyttämään tosi hyvältä. Miesmalli taas oli ollut ulkomailla puolisen vuotta, joten väriä kasvoihin oli aiempiin mallikuviin verrattuna tullut reippaasti lisää, pääsiväthän tummimmatkin meikkivoidesävyt käyttöön! ;)Lisää kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...