maanantai 11. marraskuuta 2013

Mitä laukusta löytyy

Monella bloggaajalla on viime aikoina ollut postaus siitä, mitä laukusta löytyy. Olen halunnut tehdä oman versioni ihan sen takia, ettei siinä ole mitään järkeä. :D


Laukkuhan on kulahtanut ja mun ulkovaatteiden väreihin kohtuullisen sopimaton. Kyseessä on siis Marimekon pikkulaukku melkein kymmenen vuoden takaa. Mulla on kyllä laukkuja joihin olen täysin tyytyväinen ulkonäkönsä ja mallinsa puolesta, mutta käytän kuitenkin päivisin töissä tätä laukkua, jossa mua enää kiinnostaa ainoastaan (kulahtanut) väri. En halua hyviin laukkuihini hiuksia tai tahattomia väritahroja, joten varmistan niiden hyvän ulkonäön käyttämällä rupulaukkua töissä.

Olen tainnut joskus mainita, että siisteys ei ole mun parhaita puoliani. Osaan nähdä asioiden hienoutta yksityiskohtina, joten epäjärjestelmällisyys ei haittaa mun esteettistä silmääni. Tottakai se järjestys ja siisteys on asia, jota ihailen, mutta ei näemmä toimi mulle. Naura, paheksu tai sano, että oma laukkusi näyttää samalta. Kaikki on sallittua, en itsekään varsinaisesti ole ylpeä tästä. :D Minä en ole kuitenkaan täydellinen, joten tässä teille laukkuni sisältö. 

Aloitetaan näillä. Nämä mulla on laukusta ja muusta sisällöstä huolimatta aina mukana. Avaimet, joissa on elintärkeitä työ ja hömpötysjuttuja sisältävä muistitikku ja varmaan kaikki tärkeät avaimet elämässäni - pesutuvan avainta lukuun ottamatta. Lisäksi tärkeisiin asioihin kuuluu puhelin ja lompakko tai mikälie ylitäysi nahkalärmäke, jossa on kortteja ja kuitteja. :D

Sitten se kaikki muu:
Yllä mainittujen tärkeiden juttujen lisäksi mulla lähes aina on kalenteri, jossa on asiakkaiden ajanvaraukset ja mulle tärkeät menot jne. Omista menoistani kirjoitan kalenteriin aina, mutta en välttämättä koskaan palaa tarkastamaan niitä kalenterin sivuilta, muistan jutut kunhan vain ensin kirjoitan ne.

Mukana laukussa tällä kertaa oli myös seuraavat asiat:

-Vaateharja. Harvoin käytän, mutta varmaan tämä on jostain suuresta tarpeesta joskus kulkeutunut vanhempien luota. En muista alkuperäistä tarpeen syytä enkä edes tiedä miksi se on edelleen laukussani.

-Nenäliinoja. Käyttämättömiä ja käytetty(!).

-Buranaa

-Hämmentävä Savett. Taas asia, jota en käytä enkä tiedä miksi se on laukussani. 

-Arnoldsin pikkulahja eli donitsin näköinen puhelimen näytönputsain.

-Proteiinipatukka sillä saatan unohtaa syödä ja pidän varalla edes jotain säilyvää.

-Jonkin viraston jonotuslappu

-Kuitteja mulla yleensä on reppujen ja laukkujen pohjat pullollaan, mutta nyt sattui löytymään vain yksi ruokakaupan kuitti. Mukana tosin myös matkalippu parin viikon takaa.

-Sekalaisia papereita mm. sairaslomatodistuksia viime kuulta. Itsehän minä sairaana olemisesta kärsin, joten ei näitä ole tarvinut kellekään antaa.

-Kortti, joka oli ensimmäinen käteen sattunut kirjanmerkki kun hetki sitten lainasin tutulta kirjan Taivas+Helvetti. Muuten luen nykyään rikollisen vähän. En vaan osaa tarttua johonkin kirjaan.

-Jos jonkinmoista kynää. Lyijytäytekynä nyt on ihan ok, mutta laukussa sattui olemaan myös musta permanenttitussi, jolla töissä värjäilin rumaksi kulunutta työkärryä, Pro Markerin toin vanhempien luota ja tällä siistin tietokonepöydässä olevia pienenpieniä kolhuja. Väri Pro Markerissa on just eikä melkeen, joten tässä on oikeastaan ihan järkeä. Tosin tämänkin toin kotiin varmaan pari kuukautta sitten ja edelleen se on laukussani. Viimeinen kynä ei olekaan kynä vaan mainoslahja, eli kynältä näyttävä ruuvimeisseli vaihtopäillä. Sain tämän äitini sukulaiselta ja ajatuksenahan se on aika näppärä. Miksi se on laukussani? Noh, ehkä joskus tulee tarve ruuvimeisselille vaikka ööh, kaupassa?

-Ratkoja. Taas, kävin vanhempien luona ompelemassa ja meinasin unohtaa ratkojani sinne, joten heitin sen laukkuun.

-Muistitikku, joka on kolmessa osassa. Kokenut kovia eli muun muassa pesty pesukoneessa ja pudonnut kolme kerrosta portaissa, toimii silti edelleen! En kuitenkaan tiedä milloin olen viimeksi käyttänyt tätä yksilä. Nytkään en vaivautunut tarkastamaan mitä siinä on, mutta toisaalta kaikki, mitä mulla on muistitikuilla on myös koneella.

-Nappi takista. Tämä on itse asiassa vain muutaman päivän takaa!

-Pieni rahapussi, jossa on aina joitain kolikoita "hätätilanteita" varten jos vaikka joskus tarvitsee bussirahaa tai vessarahaa.

-Jostain kaupantekijäisinä tullut Makee-pussi, johon taittelen aina (puhtaita) nenäliinoja. Mukana myös kynsiviila ja näemmä pieni pilli.

Sellainen sisältö tänään. Kuljetan siis jopa viikkoja ihan merkityksettömiä asioita laukuntäytteenä. Ainakaan laukku ei näytä muodottomalta säkiltä kun sisällä on jotain pitämässä ryhtiä!

2 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...