sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Matkakosmetiikkaa

Jossain vaiheessa tunnustin tykkäävääni pienistä kosmetiikkapurnukoista. Se miniatyyri-innostus auttaa kovasti matkalle pakkaamisessa. Haluan yleensä selvitä pienellä tavaramäärällä ja kummasti minituotteet pienentää matkalaukun kokoa.

Kuuden päivän reissulle en kovin paljon tarvitse. Ihan perusjuttujen (hammasharja yms.) lisäksi tärkeimmät minun pussissani on nimenomaan hiustuotteet. Ilman hyviä hiustuotteita tukkani muuttuisi kypärämäiseksi rastaksi. Mukaan tällä kertaa lähti Redken All Soft shampoo ja hoito, Sim Argan Care -muotoiluvoide ja Tange Teezer. Lakankin otin mukaan, mutta en lopulta käyttänytkään sitä ollenkaan, sillä se yksi ja ainoa "hienompi" tilaisuus jäikin väliin. Pelkästään näillä tuotteilla pärjäisin.

Halusin kuitenkin vähän edustaa, joten muutama meikkituotekin lähti matkaan. Pohjatuotteena tuossa edellisessä pussissa minulla oli vain Narsin sävyttävä päivävoide.

Mukaan otin myös kaksi huulituotetta, toinen kiilto ja toinen puna, kynämuodossa. Muita en vain osaa levittää. Luomiväreinä Sensain kätevä paletti, jonka neljällä neutraalilla sävyllä tekee aika paljon, lättäsiveltimen kanssa myös rajausten teko onnistuu tummimmalla värillä. Lisäksi vielä Make up Storen matta soolonappi vanilla. Pussista löytyy myös Sensain kulmakynä, Benefitin korostustuote, ripsiväri ja minikokoinen puuteri. Olennaista minulle sivellinharrastajana on myös siveltimet, nekin luonnollisesti minikoossa. :D


2 kommenttia:

  1. Minä olen todellakin koukussa minikokoisiin purkkeihin. Ne on vaan niin käteviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Helppo pakata, mutta pääsee myös helpommin kokeilemaan tuotteita.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...