tiistai 13. toukokuuta 2014

Aaa, BB!

Muut menee jo missälie tupla-D:ssä, mutta minä ostin keväällä ensimmäisen BB-voiteeni. Olen kokeillut muutamia BB-voiteita aiemmin, mutta en ole nähnyt niissä itselleni mitään mielenkiintoista. Ostamani Joikin voide kuitenkin sai kaikessa silikonittomuudessaan kiinnostumaan. Omat kasvoni tuntuvat reagoivan aina nimenomaan silikonituotteiden kanssa, mutta rauhoittuu kun silikonit jättää pois.

Tuotetta myydään kahdessa sävyssä, jotka on light ja medium. Sävyt ovat ihan oikeasti neutraaleja eikä esimerkiksi kirkuvan keltaisia niin kuin moni. Peittävyydeltään tuote on hyvin kevyt, mutta kerrostettavissa oleva. Koostumukseltaan Joikin BB-voide näyttää täyteläisen kermaiselta, mutta kasvoille levitettynä tuntu on oudon vetinen. Voide vaatiikiin vähän työstämistä kasvoilla, mutta kerran kun tuotteen on saanut iholleen levitettyä niin se todella pysyy!


Pysyvyydestä sain todisteita heti ensimmäisellä käytöllä. Olin Tallinnassa valokuvaustapahtumassa, jossa luennoita pitävät kuvaajat itkettivät kuuntelijoitaan tunteikkailla kuvasarjoilla ja tarinoilla. Kuvittelin parin tunnin istumisen jälkeen näyttäväni punanenäiseltä pandalta, mutta ilokseni huomasin, että voide oli oikeasti pysynyt paikallaan ja kestänyt kaikki vetistelyt ja nenän niistot. Ainoastaan punaiset silmät paljastivat minut, nenä pysyi kerrankin ihon värisenä.

Hintaa tällä oli Viron puolella 12,50 euroa, mutta pienen googlailun perusteella hinta ei täältäkään ostettuna ole paha. Minulle uudessa SofiaStoressa hinta näyttää normaalistikin olevan siedettävä 14,50 euroa, mutta on tällä hetkellä alennuksessa 11,60.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...