keskiviikko 22. lokakuuta 2014

I love me pikavauhdilla

Pikavauhdilla homma menee näin:
Budjetti: 0 euroa, tai hätätapauksessa muutama kymppi
Aikaraja: Neljä tuntia
Luvassa: Meikki Oriflamella
Tavoite: Selviytyä pienellä budjetilla ja tavata muita kosmetiikkaihmisiä

Lopputuloksena oli toisen ihmisen tekemä meikki, 24 euron rahanmenetys näihin ja muutama kävelty metri muiden kosmetiikkabloggaajien kanssa.

Saatoin vähän ihastua Zoyan PixieDusteihin Ilonan tuparilahjakassista. Zoyaa kun ei ole niin kovin yjksinkertaista hankkia, joten olin kyllä ihan vietävissä Zoyan osastolla. Selvisin kuitenkin aika vähällä. Muutama lakka jäi mietityttämään, mutta otin nämä ensihätään

Messuista selvisin vähällä rahalla sillä, että päätin suorittaa ostokseni vasta lähtövaiheessa, ettei tarvitsisi kantaa painavia kantamuksia, jos jokin tuote on loppu niin en varmaan kuole. Lopputuloksena tällä tekniikalla oli, että todella tuli harkittua mitä halusi, osan haluista kerkesin jo unohtaakin. Totesin, että kun kerran tietyt tuotteet unohdin ostaa niin en niitä kovasti kaivannutkaan.

Yleisesti messut oli ihan miellyttävä yllätys. Kävin I love me -messuilla viimeksi 2012 ammattilaispäivänä, jolloin koko ammattilaisosasto oli pelkkä vitsi ja kauneuspuoli keskittyi lähinnä kynsilakkoihin. Tällä kertaa ammattilaisosastoa ei ollut, mutta kauneuspuolella oli mun mielestäni monipuolisempi tarjonta vaikka messut sinällään olivat aika reilusti pienemmät. Muutkin osastot kävin katsastamassa, mutta yotesin vain, että ainakin minun ja I love me -messujen käsitys muodista on kyllä ihan eri maailmoista.

Kauneuspuolella kiinnostavia juttuja oli tällä kertaa paljon ja "uutuuksiakin" löytyi mm. Beauty Blenderin muodossa. Itse asiassa BB:tä lähdin messuilta hakemaan, mutta totesin, matkanvarrella, että pärjään hetken vielä vanhoilla. Olisin kyllä heti ostanut ne söpöt pikkusienet jos niitä vaan olisi ollut myynnissä! Ei voi vastustaa söpöyttä.

2 kommenttia:

  1. Ah, Pixie Dustit <3 Ei ole niiden voittanutta! Oli kiva nähdä, vaikkakin niin pikaisesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kelvannu vaikka kaikki! Jopa musta Pixie Dust kuulosti hyvältä. :D Aina mukava nähdä!

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...