sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kosmetiikkakaaos

Kaikki iloisesti sekaisin erilaisissa pusseissa ja pahvilaatikoissa. Jos ei olisi rahasta kiinni niin tässä taloudessa olisi työhuone ihan jo pelkästään kaikkien työvälineiden säilytykselle. Kuvassa on tosin jokunen henkilökohtainenkin tuote. Lopputulos näyttää kuitenkin niin karmealta, että tulee yöllä kummittelemaan.

Eräänä päivänä asialle vaan oli tehtävä jotain. Nyt tavaroita on vähän karsittu, niitä on saatu nätimmin pakettiin ja mikä tärkeintä, niillä on oma paikka!

Lipaston löytäminen muuttui aika vaikeaksi, sillä sen piti mahtua tiettyihin kokokriteereihin. Löytyi kuitenkin yksi sekundayksilö, jonka kasaamiseen meni valehtematta työpäivä, mutta paljon on siistimpää! Riitti noista laatikoista yksi ihan pelkästään omillekin tuotteille.

2 kommenttia:

  1. Pitäis tätä omaa kaaostakin koittaa taltuttaa, kun vain keksis jotain uutta säilytysratkaisua... Kivan näköinen lipasto, saisko sisällöstä tarkempaa postausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tätäkin ratkaisua mietittiin aika reilusti. Lopulta saivat kuitenkin paikkansa. :) Voishan tuota sisältöäkin joku päivä avata!

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...