lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän kampaus lyhyelle hiukselle

Meillä on kaveriporukassa ollut tapana viettää itsenäisyyspäivää syömällä hyvin. Tapa millä asia tehdään pikkuisen muuttuu vuosittain. Tänä vuonna päätettiin porukan kasvamisesta johtuneen tilanpuutteen sanelemana järjestää cocktail-kutsut.

Nyt kun kerrankin on aikaa, laitoin hiukseni ihan oikeasti. Enimmillään hiuksissani on pituutta 10-15 cm, mutta kampauksen kanssa näyttää kuin pituutta olisi enemmänkin.
Kiharsin hiukset, suihkautin vähän lakkaa ja annoin jäähtyä. Sen jälkeen kieputtelin hiukset lettimäisesti kummallekin sivulle ja pinneillä kiinni taakse.


Korkkasin pikkujouluista saadun Sexy Hairin hiuslakan. WOW! Tää on yksi hienojakoisimmista lakoista, mitä oon koskaan käyttänyt! Tuoksuherkkänä vähän pelkäsin kokeilla tätä lakkaa, mutta tuoksu on kohtuullisen mieto eikä kyllä jää pyörimään päähän.

Plussaa myös korkista/lukkomekanismista. Irrallista korkkia ei siis ole, mutta"korkkia" kiertämällä lukko aukeaa ja sulkeutuu. KMS taitaa käyttää samaa mekanismia? Sais kyllä tulla kaikkiin lakkoihin!


6 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...