lauantai 27. joulukuuta 2014

Yöpöydällä


Mua on purrut jonkinsortin sisustuskärpänen. Tai kaaos alkoi ärsyttää, en tiedä kumpi. Päätin vähän siistiä yöpöydän kaaosta vanhalla sivellinpurkillani. Pöydällä on aina 1-2 erilaista käsivoidetta, kynsiviila, jonkinlainen kynsinauhaöljy ja huulirasva. Nyt ne on kaikki siististi ja nätisti paikallaan!

Käsivoiteita tässä taloudessa löytyy ehkä vähän liikaakin. Purkissa on kuitenkin Dermosilin käsirasva, joka kuivuu nopeasti eikä tahmaa. Vähän tujumpaa osastoa edustaa L'Occitanen sheavoita sisältävä voide. Kumpaakin tarvitaan, yhdessä tai erikseen.

Kynsipuolella olen oikeasti vähän laiska. Kulhosta löytyy kuitenkin kaksi kynsinauhatuotetta ja blogimiitistä saatu Tweezermanin viila*. Viila on kotelonsa kanssa ihan huippu! Tai viila itsessään on ihan perinteinen pehmeä viila, mutta kotelon ansiosta viila ei raasta ympäristöään. Kai tämä on ensisijaisesti ajateltu laukussa kulkevaksi...

Öljyistä löytyy OPIn Avoplex tuubissa. Kärjessä on pieni harja, jolla tätä on helppo levittää.
 Toisena on LCN:n kynsinauhakynä, jolla on kätevä tökkiä kynsinauhoja.
 Viimeisenä vielä se huulirasva. Tällä kertaa JOIKin sävyttävä tuote. Sävy on tietysti yöpöytätuotteella ihan turha, mutta tämä on muuten niin hyvä rasva, että antaa olla. Jotkin huulirasvat (esim. Baby Lipsit) saa mua kaipaamaan huulirasvaa, mutta tämä riittää ihan yksinään!

*Tuote saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...