sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Väriä kasvoilla

Täällä blogissa ei juuri meikkailuja minun kasvoillani näy, mutta mainitsen aina työjutut. Tässä olisi taas yksi parin viikon takaa. Monestit työjutut on ihan yhtä tylsiä esitellä kuin ne omat meikit, koska se meikki harvoin on kuvan pääasia. Nyt sai taas vaihteeksi vähän irrotella.


Ihastuin uudestaan Urban Decayn 24/7 Glide-on eye pencil -kyniin. Nämä on kyllä nimensä arvoiset kapistukset.

Kuvat Liisa Salonen, malli Suvi E Fashion unitilta

Muuten käytössä olleet (luomi)värit löytyi Sleekin Ultra Matts V1 ja V2 -paleteista. Nää on ehkä kätevintä pitkään aikaan: Yhdessä paletissa on kaikki tarvittava neutraali (V2) ja toisessa paletissa kaikki muu tarvittava eli ne värit. Pienessä paketissa saa keikalle kuljetettua tarpeeksi ja mahdollisesti enemmänkin.


Huulilla on kokeiltu jotain mahdollisesti jännää. Huulet on kauttaaltaan värjätty Make Up Storen Maria Montazami -rajauskynällä ja ylähuulella on lisäksi rajauksen saman merkin pinkki Fluffy, jota ainakin pyrin liukuvärjäysmäisesti häivyttelemään toisen kynän kanssa.


4 kommenttia:

 1. Upea meikki ja aivan mahtavia kuvia! <3 Mahtavaa, että pääsit irroittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tykkään toki tehdä niitä perusjuttujakin, mutta ei niistä ainakaan portfoliota kannata rakentaa. :D

   Poista
 2. Upeita! Sekä meikki, malli että kuvat! <3

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...