sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Bold metals


Real techniques ei ole koskaan oikeen kiinnostanut mua (sivellin)merkkinä. Siihen on kaksi syytä: 1. Mulla on ennakkoluuloja siveltimien tekokuitukarvojen suhteen. 2. Ne RT-siveltimet nyt on ihan uskomattoman rumia mun makuuni.

Bold metals teki kuitenkin ulkonäkönsä ansiosta vaikutuksen ja ne tekokuitukarvatkaan huonoja voi olla, koska RT:t on ehkä hehkutetuimpia siveltimiä vähään aikaan. Siveltimiä tulee kolmessa eri sarjassa. Keltakultaiset meikkipohjan työstöön, roseekultaiset kasvojen muokkaamiseen (onko tähän mitään fiksua suomenkielistä ajatusta?) eli poskipunalle ja varjostuksiin, hopeiset sitten silmämeikkiin.


Sain hetki sitten ahnaat tassuni näihin kaunokaisiin ja odotukset oli hintoihinsa nähden aika kovat. Esim. poskipunasivellin 24 puntaa, noin 35 euroa, iso luomivärisivellin 15 puntaa, noin 22 euroa. RT:n perussiveltimistä poskipunasiveltimen saa Suomesta alle 13 euron ja 22 eurolla saa jo käytännössä viiden silmämeikkisiveltimen setin.

Täytyy myöntää, että nää on kyllä vähintään yhtä pehmeitä kuin Herra Kissasen tassu. Karva nappaa puuterimaisetkin tuotteet ihan mukavasti mukaansa ja onhan nää nyt aika nättejä!

Miinukset antaisin kuitenkin siitä, että varret on oikeasti onttoa muovia, odotin vähän metallisia varsia. Varsi on muuten myös kulmikas! Ei se nyt ehkä miinus ole, mutta en kyllä kuvien perusteella tätä seikkaa tajunnut - ennen kuin nyt. Miinus on kuitenkin se, että varsinkin noissa kahdessa isossa kasvosiveltimessä painotus on päin metsää. Roseekultaiset kaunottaret ovat varsin etupainoisia, joten eivät ole kovin mukavat kädessä, otteen täytyy olla aika jämäkkä ettei sivellin luiskahda käsistä. Veikkaisin, että sama "vika" on myös niissä kultaisissa kasvosiveltimissä, joita en tällä kertaa ostanut.


Sen innoittamana, että ostin nyt lisää siveltimiä, luovuin jo muutamasta. Pitäisi vielä katsoa sivellinlaukku läpi jos vielä jonkun kykenis antamaan eteenpäin. Katsotaan nyt ensin millaiseen käyttöön nämä jää.

4 kommenttia:

 1. Noiden ulkonäkö on kyllä nätti, jännä, että ne ovat muovia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää muovi oli kyllä vähän harmi, mutta nättejä ovat!

   Poista
 2. Minä kyllä tykkään ihan niistä perussiveltimistäkin myös ulkonäkönsä puolesta. Näistä hommasin muut paitsi tuon rajaussiveltimen ja sen meikkivoidesiveltimen. Varsien kulmikkuus on käytännöllinen sen suhteen, että eivät vieri mihinkään jos taso vähän viettää. Minä en kokenut tuota painotusasiaa ollenkaan hankalana, istuvat minun näppeihini varsin kivasti. Pakko myöntää, että aavistuksen olin pettynyt laatuun kokonaisuudessaan, ovat kuitenkin mielestäni kalliita siveltimiä ja tässä hintaluokassa odotan kyllä jo aika lailla liki täydellisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on tietysti monia! :) Otin itse ton rajaussiveltimen kokeeksi kulmille ja siinä se on ainakin ollut hyvä.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...