sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Puhdistusöljy joka vie mustapäätkin mennessäänEn tiedä onko Shu Uemura kiinnostanut mua merkkinä siksi, että tykkään yleisesti aasialaisesta kosmetiikasta vai koska sitä on Euroopasta saanut huonosti. Ehkä kummassakin on jotain perää. Täältä Ausseista sarjaa saa kuitenkin todella helposti, joten merkkiin on kannattanutkin tutustua vähän tarkemmin.

Ne ripsentaivuttimet on todellakin niin hyvät kuin sanotaan, mutta tuote, josta nyt meinasin kertoa on vieläkin parempaa! Ultime 8 Sublime on sellainen tuote, joka normaalitilanteessa ei kiinnostaisi yhtään. Pullo on oikeastaan aika vanhanaikainen ja vähän tätimäinen väritykseltään. Sarjan muut öljyt on värikkäine pulloineen paljon mielenkiintoisempia. En enää muista miksi tämä päätyi ostoskoriini, mutta hyvällä alennuksella oli varmasti osaltaan tekemistä asian kanssa. Hyvä niin!

Odotin ihan perinteistä puhdistusöljyä, joka helposti sulattaisi aurinkosuojat, meikit ja muut tarttuneet pölyhiukkaset iholta. Erityisen hyvä olisi jos öljy huuhtoutuisi helposti pois iholta. Tässä suhteessa Sensain puhdistusöljy on ihan ykkönen. Se missä Shu Uemura menee ohi on jossain ihan muuaalla. Kun öljyä hetken aikaan hieroo kasvoillaan, tuntuu (ja näyttääkin siltä), että mustapäät pullahtelevat ulos huokosistaan ja iho tuntuu pesun jälkeen paljon sileämmältä ja pehmeämmältä. Taikuutta! Olipa hippuset sitten vaikka hiekanjyväsiä, niin paljon parempi että ne tulevat ihostani pois kuitenkin. Millään muulla tuotteella en ole kokenut samanlaista fiilistä.

Hierominen tietysti saa mun herkän ihoni monesti vähän punoittamaan, joten en käytä tätä konstia kuin korkeintaan kerran viikossa jos kasvot tuntuvat röpelöisiltä.
Öljyt onkin ilmeisesti suuri juttu Shu Uemuralla, sillä mainos kertoo, että joka seitsemäs sekunti jossain päin maailmaa myydään merkin öljypullo. Enkä voi ihmetellä yhtään. Toki mua nyt kiinnostaa ne muutkin öljyt, kivanvärisissä pulloissaan, mutta pakkauksesta huolimatta tämä meni ehdottomasti mun lempparituotteiden kärkeen!

Harmi tässä tietysti on, että juuri toukokuun alussa emoyhtiö L'Oréal (yllätys, yllätys) on ilmoittanut vetävänsä Shu Uemuran Euroopan mynnistä muuten kuin hiustuotteiden osalta.

Onko puhdistusöljyt sun juttu?

10 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa lupaavalta! Harmi, jos Euroopasta saatavuus heikkenee :P Tosin just luin Jonnan blogista Guinotin puhdistusöljystä, joka on myös supertehokas ja johon sain hirveän himon eli kyllä, rakastan puhdistusöljyjä :D Mä olen muuten ihan jojobaöljylläkin saanut aikoinaan pullautettua ihan ihme kamaa ihosta irti, siis ihan just sillä, että hieroin ja työstin öljyä iholle ihan kunnolla, useamman minuutin ajan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just tätä! Kun löytää jotain tosi hyvää, niin kohta sitä ei varmaan saa. :D Mulla sattuis olemaan jojobaöljyäkin nyt täällä, täytyy kokeilla!

   Poista
 2. Minulla on ollut käytössä koko kirjo nouta Uemuran öljyjä, mutta enpä sen kummempaa voi niistä sanoa! Varmaan se mustapääefekti on vain sitä ihoa pehmittävää vaikutusta, sillä jos iho on hiukankaanpintakuiva, niin kaikenmaailman näppyä ja ihomatoja kyllä syntyy.

  Niin, ne ripsentaivuttimet ovat kyllä leveinä ja loivina loistavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä ihan rehellisen rasvoittuva iho, mutta sitä täytyy todella vähän työstää. Ehkä se onnistuis muillakin öljyillä, mutta tuo pidempi hierominen tapahtui mulla ihan vahingossa kun odottelin suihkuveden lämpiävän. :D

   Poista
 3. Todellakin on! Mun oma lemppari on Guinot, koska se juurikin tekee enemmän kuin vain putsaa. Olen Shu Uemuralta käyttänyt joskus sellaisessa vihreässä pullossa olevaan putsaria ja sekin oli ihan kiva. Muistan, että silloin kun 2000-luvun alkupuolella sitä käytin, ei muilla brändeillä pahemmin ollut öljyputsareita tarjolla, näin se maailman muuttuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen kans, että kun näihin öljyputsareihin (Sensai, köh) ihastuin alle kymmenen vuotta sitten, niin silloinkin piti etsimällä etsiä. Hoitolasarjoja en oo uskaltanu kokeilla, ne on yleensä superhyviä, mutta superkalliitta jatkuvaa käyttöä aatellen. :D Ei silleen että tää olis mitenkään edullinen, mut eipä sitä kotoa saakaan. ;D

   Poista
 4. Puhdistusöljyt on parhaita meikin poistamiseen:) Shu Uemurasta on kuullut vain tubekanavilla.

  VastaaPoista
 5. Ei pitäis lukea näitä sun juttuja, kun täällä on kokoajan vaan enemmän ja enemmän kaikkee himotuksia :D Ja tietysti just tollasia, mitä ei saa täältä tai läheltäkään. :P Kiinnostais kyllä kovasti kokeilla kun muutenkin tykkään öljyputsareista. Tarviisin kyllä just jonkun tollasen minkä työntäis kaiken ulos, kun tahtoo taas tuota tukkeumaa tulla sinne ja tänne. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kerrankos näinkin päin! Vanhasta kunnon Strawberrynetistä tuntuis saavan ja maksunkin saa nykyään tehtyä PayPalilla jos kiinnostaa. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...