perjantai 1. tammikuuta 2010

Huomasin kesällä että Visa Electronini käy "luottokortista" useimmissa nettikaupoissa ja siitä se sitten lähtikin, nimittäin tuhlaaminen. Olen omaan budjettiini nähden käyttänyt ihan liikaa rahaa viimeisen puolen vuoden aikana ja nyt on aika lopetta. Tai ainakin vähentää. Viimeiset paketit saavat vielä tulla ja jos yhdessäkään tilauksessa on pientäkään vikaa niin ne lähtevät palautukseen, ei kaapintäytteeksi.

Mikä tässä on se ongelma? Aina kun minulla on tylsää niin istutan itseni netin ääreen ja lopulta päädyn selailemaan nettikauppoja ja aina niissä tuntuu olevan jotain niin erityistä ja ainutkertaista että ne on saatava. Paikkaan siis selvästi aukkoja sosiaalisessa elämässäni, piristän itseäni pahoina päivinä ja kulutan aikaani, rahallani.

Olen aina kuvitellut olevani hyvä rahankäyttäjä, mutta nyt ollaan selvästi menossa metsään joten on aika tehdä jotain ennen kuin ollaan rähmällään juurakossa. Varsinkin kun suuria tuloja ei ole tälle vuodelle tiedossa, on rahan tuhlaamista vähennettävä.

Tästä päivästä lähtien olen asettamassani shoppailukiellossa, jonka aikana saan ostaa vain välttämättömimmät, johon ei kyllä missään nimessä kuulu vaatteet, kengät tai yksikään ylimääräinen kosmetiikkatuote. Sen kahden kuukauden jälkeen katsomme lisää, jostain kaikki on aloitettava. :)

Tarkoituksenani on nyt keksiä vaihtoehtoista tekemistä tuolle päämäärättömälle kauppojen selaamiselle ja toivottavasti blogin kirjoittaminen on yksi niistä.


-smykkityttö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...