torstai 22. huhtikuuta 2010

Turhauttavaa rahanmenoa

Varmaan kaikilla on joskus sellaisia tilanteita, että rahaa vaan menee saman päivän aikana sellaisiin asioihin joista ei suoraan ilahdu. Mulle ilahtumista aiheuttava ostos on vaikka koru, vaatekappale tai joku muu materialistin unelma, siis sellainen jota voi hipelöidä, mutta joskus asiat menee vähän päälaelleen.

Maanantai oli tässä suhteessa ihan möllö päivä. Viimeinen viisaudenhammas poistettiin leikkaamalla joten se oli yli 200 euroa suoraan tililtä pois. Voisihan sitä ajatella niin että eipä enää tarvitse kärsiä niistä leuka- ja päänsäryistä, mutta silti se rahanmeno tuntuu pahalta.

Kauhea kulutus ei tietenkään loppunut tähän vaan leikkauksen jälkeen oli suunnattava apteekkiin, jossa taas muovinen kortti vingahti joitain kymppejä.

Lisäksi vielä ruoat. Kaikki mitä sain parin ensimmäisen päivän aika syödä oli käytännössä nestemäistä, joten ne kaapissa olevat leivät yms. jäivät sinne odottelemaan.

Tietenkin samaan aikaan myös kasvoputsari oli lopussa ja sekin oli hankittava.

Paljon rahanmenoa, mutta ei mitään kivaa. Onpa tylsää.

Noh, joskus näin.


Tai no, pienenä materialistina törmäsin uusimpaan Italian Vogueen. Pakkohan sellainen on kerran vuodessa hankkia. Oi niitä ihania kuvia ja nättejä mainoksia. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...