sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Color bug


Utelias Smykki on utelias. Pinni-lehdessä vilahti mainos Kevin Murphyn Color bugista, joka on "kuin hiusten luomiväri" eli luomivärimäinen nappi, jota hierotaan hiuksiin muotoilutuotteen (esim. vahan päälle). Olin menossa naamiaisiin ja tottahan männinkäinen oranssit hiukset tarvitsee. Valmistajan oman podcastin nähtyäni kävinkin tukussa tuotetta katsomassa.

Omani oli siis oranssi, muut myynnissä olevat värit ovat violetti ja vaaleanpunainen. Oranssi olikin oikeasti samanvärinen kuin paketti itsessään, joten ihan se ei menninkäishiuksiini istunut, mutta uteliaisuus voitti ja oranssin värin mukaani otin. Tukkuhinnalla tämä oli ihan järkevän hintainen, mutta normaali hinta on ymmärtääkseni 18 euroa ja se alkaa olla mulle ainakin liikaa tämäntyyppisestä tuotteesta.

On tää kuitenkin ihan hauska tuote, katsokaa itse:

Vaikka laitoin tuotetta kuvaa varten ihan maltillisesti vahalla joka ei ole tahmainen ja vielä harjasin vähän pois ettei lopputulos olisi niin suttuinen ja jauhoinen niin silti oranssi väri on kuitenkin ihan selkeä. Kuvan hiuksissa vielä vähän lakkaa päällä ettei irtoväri varisisi vaatteille.

Idea on yksinkertainen: Pyyhitään väriä kuiviin hiuksiin, joissa on jotain muotoilutuotetta, johon väri tarttuu, hierotaan ja varistellaan ylimääräisiä irtovärejä.
Noilla ohjeilla toki lopputulos on aika suttuisen ja jauhoisen näköinen, itse vielä kampasin läpi, jolloin pahimmat väriköntsät lähtivät pois, toki se vaikuttaa lopputulokseen, mutta mulle siisti on tärkeämpi kuin kirkkaampi väri. En ehkä ensimmäisenä kuitenkaan laittaisi näitä vaaleille hiuksille tai edes omille ja huokoisille ellen tietäisi että ensi viikolla on taas värjäyspäivä, tämäntyyppinen tuote nimittäin saattaa jämähtää hiukseen.

Tuotetta maahantuo idHair, joten kiinnostuneiden kannattaa varmaan kysellä sieltä. IdHair on kampaamotukku, mutta ainakin Jyväskylästä löytyy myös pieni puoli yksityisasiakkaille.

2 kommenttia:

  1. Itse omistan pinkin ja töissä olen käyttänyt muita värejä colorbugista ja omaan hiukseeni ei ole koskaan jäänyt mitään pesun jälkeen. Oma hiukseni on todella vahvasti käsitelty blondiksi ja pelkäsin että jymähtää kunnolla kiinni, mutta ei jymähtänyt. Asiakkaille olen saattanut laittaa kiiltotuotteen pohjalle joskus, niin silloin ei ainakaan jää kiinni. Toimii niin kuin kuvauslupaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) IdHairilla myös epäiltiin, että saattaa jäädä kiinni vaaleisiin hiuksiin, mutta se taisi olla vaan omien käsien pesemistä siltä varalta että jotain tapahtuu. :)

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...