perjantai 18. marraskuuta 2011

Neljästoista kouluviikko

Maanantai: Tehtiin rullakampauksia ja paikkailtiin taas jotain muuta ryhmää, jonka olisi pitänyt olla asiakaspalvelussa, mutta ei ollut. Käytiin myös Goldwellin colorance -kevytsävytettä läpi, vaikka ollaanhan me sitä jo jonkin aikaa käytetty.

Tiistai: Asiakaspalvelupäivä. Olin järjestäjänä, joten tein jotain pikkujuttuja, kuten pesin pyyhkeitä, siivosin ja autoin muita. Tein myös yhden leikkauksen. Iltapäivästä käytiin ripsien- ja kulmien värjääminen teoriassa.

Keskiviikko: Olisi ollut suoravärien kokeilua, mutta en ollut koulussa vaan käväisemässä Helsingissä. Asiaan liittyy NRJ fashion awardsin vuoden voittajatyö. Siitä saatan mainita vielä toisenkin kerran. Vaikka koulussa oleminen onkin tavallaan ihan kivaa niin oli vielä kivempaa olla keskellä viikkoa muualla töissä. Yleensä en ota mitään töitä kolupäivien päälle, mutta nyt tuli juttu josta en vain voinut kieltäytyä. :)

Torstai: Torstaina oli taas asiakaspalvelupäivä. Mulla ei ollut omia asiakkaita, joten autoin muita. Leikkasin toisen opiskelijan kanssa, autoin permanentin tekemisessä (pesupaikalla), korjailin yhtä leikkausta ja tein vaalennuspesua + viimeistelyä sen jälkeen. Ihan kiva kun pääsi tekemään paljon, vaikka samalla tietää että en mitään noista tehnyt alusta loppuun.

Perjantai: Väriteoriaa. Ihan sitä yleistä värioppia ja sitten Goldwellin väreihin liittyvää asiaa. Väriteoriaa tosin käytiin sellaisella tasolla, että mun kolmevuotias kummipoikanikin olisi sanonut että olipa vanhaa asiaa...Tai eipä siinä kai mitään muuten, mutta puolet oli siltikin pihalla.

Perjantaina kävin vielä hankkimassa itselleni työharjoittelupaikan. Mulla oli hieno suunnitelma paikkojen suhteen. Meillä on kolme harjoittelua tän kahden vuoden aikana, ekan ajattelin tekeväni jossain ketjupaikassa, toisen jossain mielenkiintoisessa, mahdollisesti pienessä paikassa ja kolmas sellaisessa paikassa, jossa saattaisin kuvitella itseni tekemässä töitä myös koulun jälkeen. Ensimmäisen paikan valinta ja saanti meni ainakin ihan suunnitelmien mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...