perjantai 13. huhtikuuta 2012

27. kouluviikko

Tiistai: Asiakaspalvelupäivänä mulla kerrankin oli äärimmäisen yksinkertainen väri. Ei niin ettenkö tykkäisi haasteista, mutta ei niitä haasteita arvosta ellei välillä tee jotain yksinkertaista. Oli siis ihan normaali väri, jossa väriä pidettiin tyvessä vartti pidempään kuin muualla. Ei mitään kummaa.

Iltapäivän pelastus puolestaan oli se kun luokkatoverini ei halunnut/jaksanut (!) tehdä työtään loppuun, joten autoin värin levittämisess ja tein itse huuhtelun ja muotoilun.

Keskiviikko: Tein vaalennuspesun pitkille hiuksille, oli yllättävän haastava varsinkin kun opettaja halusi että käytän pesussa vanuja ettei vaalennusaine vain valu hiuspohjaan. Ei valunut hiuspohjaan, mutta tuli todella epämääräistä jälkeä kun vaalennusaineen imeneet pumpulit tekivät laikkuja. Lopputulos oli omasta mielestä kiva sellaisenaan eikä asiakaskaan enää halunnut väriä lisäksi.

Torstai: Tehtiin yritystoiminnan juttuja ja tarkastettiin permanentin teoriakoetta, tehtiin myös yllätyksenä tullut rullaus"koe". Tavoitteena oli tehdä klassinen rullaus 45 minuuttiin.

Perjantai: Kulutettiin päivä yritystoiminnan tehtävää hiomalla.

Koulun jälkeen kävin muuten tekemässä näyttötyön ja kesätyöhaastattelun eräässä isossa kampaamoketjussa. Päätöksiä paikka tekee kesätyöntekijöidensä suhteen vasta ensi viikolla, mutta haastattelija ei meinnanut päästä yli siitä, että olen vasta ensimmäisen vuoden opiskelija ja leikkaan niin näppärästi, "kuten vanha kampaaja". Kävi miten kävi niin jäi joka tapauksessa hyvä mieli tilaisuudesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...